Antena Căutare

Un bărbat a șters pozele cu el de pe internet și spune că nu mai are liniște din cauza modului în care arată. Care e motivul

Un bărbat în vârstă de 35 de ani susține că nu mai poate ieși liniștit pe stradă și că a fost nevoit să își șteargă toate pozele de pe internet, iar motivul este unul surprinzător. Se pare că totul are legătură cu modul în care arată.

Nathan Meads cu casca si veste de muncitor in constructii Galerie
Nathan Meads este muncitor în construcții și se confruntă cu o situație inedită din cauza modului în care arată | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație cu care se confruntă Nathan Meads din Oxford (Marea Britanie). Bărbatul în vârstă de 35 de ani lucrează ca muncitor în construcții și are doi copii. Britanicul are un succes de invidiat la doamne și domnișoare.

Mai mult decât atât, omul susține că este asaltat de mesaje și de apeluri la orice oră din zi și din noapte, motiv pentru care a fost nevoit să își șteargă pozele de pe internet, puse pe diferite site-uri de întâlniri. Problema pare să fie, de fapt, modul în care arată.

Un bărbat a fost nevoit să șteargă de pe internet pozele cu el, din cauza modului în care arată

Nathan Meads are 35 de ani și de mai bine de un deceniu și jumătate se confruntă cu o situație inedită, din cauza modului în care arată. Bărbatul, care lucrează ca muncitor în construcții, seamănă izbitor de mult cu Brad Pitt, celebrul actor de la Hollywood care a făcut senzație în filme precum „Întâlnire cu Joe Black”, „Legendele toamnei”, „Ocean`s Eleven”, „Strania poveste a lui Benjamin Button”, „Interviu cu un vampir” și multe altele.

Citește și: Jennifer Aniston rupe tăcerea. Adevărul despre relația cu fostul ei soț, Brad Pitt

„Aveam 20 de ani atunci când mi s-a spus pentru prima oară faptul că semăn cu Brad Pitt, dar niciodată nu am luat în serios treaba asta. Unii oameni au spus chiar că aș putea să fiu înrudit cu el sau că mama mea ar fi avut o aventură cu el. Chiar și acum sunt persoane care se uită de două ori la mine atunci când mă văd. Sunt cazuri când trecătorii îmi cer să facem poze, alții mă fotografiază pe furiș. Deși sute de oameni mi-au zis că semăn cu el, nu mi-am dat niciodată silința să se întâmple acest lucru. Într-un final am decis să trimit niște poze cu mine pe la diferite agenții ce caută dubluri pentru filme și am primit și oferte”, a dezvăluit Nathan Meads, potrivit celor de la dailymail.co.uk.

În prezent, din munca sa de dublură pentru Brad Pitt, britanicul câștigă între 250 și 500 de lire sterline, adică mult mai mult decât o face drept muncitor în construcții. Totuși, din cauza modului în care arată, bărbatul are mari probleme atunci când vine vorba despre doamne și domnișoare.

Citește și: Angelina Jolie și-a lăsat la iveală tatuajul nou. Ce mesaj transmite, în contextul bătăliei cu Brad Pitt pe custodia copiilor

Bărbatul spune că unele reprezentante ale sexului frumos se feresc de el sau chiar îl acuză de faptul că ar folosi pozele actorului ca să aibă mai mult succes pe diferite site-uri de întâlniri. Altele doamne și domnișoare, în schimb, îl sună cu apel video sau îi dau mesaje pe Instagram ca să se convingă dacă așa arată cu adevărat.

„Unele persoane îmi dau mesaje la orice oră din zi și din noapte și mă urmăresc pe toate rețelele de socializare în mod obsesiv, ca să se convingă că eu sunt real. Am șters toate pozele de pe site-urile de întâlniri și am decis să rămân singur. Mă voi preocupa doar de creșterea celor doi copii ai mei”, a mai explicat britanicul.

Tonee Valentine, pianistul care a primit un bacșiș de peste 60.000 de dolari. Cum i s-a schimbat bărbatului viața peste ... Un bărbat a vrut să renoveze camera fiicei sale, dar a găsit un mesaj secret ascuns sub tapet. Ce a descoperit Karl Murp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x