Căutare Live

Jennifer Aniston rupe tăcerea. Adevărul despre relația cu fostul ei soț, Brad Pitt

Jennifer Aniston, faimoasa actriță din serialul Friends, a vorbit deschis despre actuala ei relație cu Brad Pitt, fostul său soț.

Frumoasa actriță în vârstă de 52 ani a dat cărțile pe față, declarând că actuala relație pe care o are cu Brad Pitt nu este deloc una ciudată sau una în care să simtă inconfortabil.

Profimedia

Frumoasa actriță în vârstă de 52 ani a dat cărțile pe față, declarând că actuala relație pe care o are cu Brad Pitt nu este deloc una ciudată sau una în care să simtă inconfortabil.

În presă s-a zvonit că cei doi actori s-ar fi reîntâlnit și că au decis să își reia relația, după ce au divorțat în 2005, iar Brad Pitt a divorțat între timp și de Angelina Jolie, în 2016.

În timp decernării premiilor SAG Awards în ianuarie 2020, se pare că Jennifer Aniston și Brad Pitt au părut destul de apropiați, fiind extrem de zâmbitori și apropiați.

Care e, de fapt, relația lui Jennifer Aniston și a lui Brad Pitt

Apoi în septembrie 2020, cei doi actori s-au reîntâlnit online pentru Fast Times At Ridgemont High, iar chimia dintre ei a fost una vizibilă.

În urmă cu câteva zile, într-un interviu cu Howard Stern pentru show-ul SiriusXM, Jennifer Aniston a declarat că ea și fostul soț au rămas prieteni. Actrița în vârstă de 52 ani a mai adăugat că nu există momente ciudate între ea și Brad Pitt atunci când se întâlnesc.

“Brad și eu suntem amici, suntem prieteni…și vorbim”, a spus Jennifer despre actorul în vârstă de 57 ani.

Citește și: Jennifer Aniston este una din cele mai mari vedete, dar puțini au recunoscut-o pozată așa. Cum arată frumoasa blondină

În timpul sesiunii de video-call din septembrie pentru filmul clasic al lui Sean Penn, Jennifer și Brad s-au reîntâlnit online și au fost foarte prietenoși unul cu altul, potrivit Daily Mail.

“A fost distractiv. Nu a fost deloc ciudat pentru noi, dar poate a fost pentru cei care ne-au privit și au presupus că și pentru noi a fost ciudat. Noi ne-am distrat și a fost pentru o cauză nobilă”, a mai adăugat atunci actrița din serialul Friends.

Cei doi foști iubiți au citit un script cu tentă romantică, făcându-I pe fanii lor să creadă că ar putea fi loc de mai mult, poate chiar de sentimente de iubire, sperând ca faimoșii actori să se împace.

Sfârșitul relației lor în 2005 a coincis cu faptul că Brad Pitt a întâlnit-o pe Angelina Jolie și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale filmul “Mr. and Mrs. Smith”.

Într-un interview din 2011 pentru publicația Parade, Brad Pitt spunea că pe timpul căsniciei cu Aniston “a simțit că nu a trăit o viață interesantă”.

“Devenise clar pentru mine că încercam să trăiesc un film despre o viață interesantă, dar nu trăiam o viață interesantă. Cred că acea căsnicie avea ceva de-a face cu asta. Încercam să mă prefac că viața mea de familie era într-un fel, dar de fapt lucrurile stăteau altfel ”, a mai menționat atunci actorul.

Trei dintre cei șase copii ai săi vor depune mărturie împotriva lui Brad Pitt

După ce au pus capăt relației lor în 2016, în 2019 cei doi mari actori au intentat divorțul, dar pe atunci nu aveau cum să știe că vor cheltui o avere. Suma, care depășește 2 milioane de dolari, a fost împărțită egal între cei doi foști soți și se pare că nu se opresc aici cheltuielile.

Citește și: Angelina Jolie, revoltată după ce Brad Pitt a obținut custodia comună a copiilor. „Nu o să îl ierte niciodată”

Un judecător a decis că Angelina Jolie și Brad Pitt vor împărți custodia copiilor lor, în ciuda dorințelor pe care le aveau cei doi actori. Fiecare dintre cei doi și-ar fi dorit să aibă custodie exclusivă pentru copiii lor.

Judecătorul pe nume John Ouderkirk tinde să aleagă în favoarea lui Brad Pitt, deși Angelina și-a dorit custodie exclusive, povestind că a fost victima violenței domestice.

Angelina Jolie a declarat că trei dintre cei șase copii ai cuplului vor să depună mărturie împotriva lui Brad Pitt în procesul lor de divorț, dar nu a dorit să clarifice care sunt aceștia.

Cristina Șișcanu, fotografiată alături de mama ei. Cât de bine seamănă cele două... Răzvan Simion și Daliana Răducan, imaginea care a atras toată atenția. În ce ipostază romantică s-au fotografiat cei doi...
Parteneri
Cea mai bună băutură pentru a pierde în greutate. Ce recomandă nutriționiștii pentru o siluetă suplă
Catine.ro
Ultimele știri
x