Antena Căutare

Un bărbat a strănutat atât de tare încât i-a ieșit colonul în afara corpului! Cum a fost posibil așa ceva

Un bărbat a strănutat atât de tare încât i-a ieșit colonul în afara corpului. Cazul omului i-a lăsat mască pe medici.

barbat care strănută Galerie
Omul a ajuns de urgență la spital când a văzut că i-a ieșit colonul din abdomen | sursa foto: Profimedia

Un bătrân în vârstă de 63 de ani se afla cu soția sa la un restaurant și servea micul dejun atunci când a strănutat. O senzație ciudată i-a atras atenția și, când s-a uitat, a văzut că i-a ieșit colonul în afara corpului. Strania întâmplare a făcut rapid înconjurul lumii și mulți s-au întrebat cum a fost posibil așa ceva.

Un bărbat a strănutat atât de tare încât i-a ieșit colonul în afara corpului. Cum a fost posibil așa ceva

Era o dimineață în care un om și soția lui în vârstă de 63 de ani serveau micul dejun la un restaurant. La un moment dat, bărbatul a strănutat și a tușit în același timp, apoi și-a văzut liniștit de masa. I-a atras atenție o stranie senzație de „ud” și, când s-a uitat mai atent, a văzut că avea nevoie urgentă să meargă la doctor.

Citește și: De ce este imposibil să strănuți când dormi. Iată care este motivul

Articolul continuă după reclamă

A ridicat cămașa și s-a speriat când a văzut că i-a ieșit colonul în afara abdomenului, chiar în zona operației pe care o făcuse recent. Incidentul l-a uimit din plin, căci medicii i-au spus după intervenție faptul că incizia s-a vindecat și că este în afara oricărui pericol. Totuși, atunci când a strănutat mai tare (și a tușit în același timp), colonul i-a ieșit în afara corpului.

O ambulanță s-a deplasat imediat la fața locului și paramedii l-au preluat pe bărbat, asigurându-i primul ajutor și ducându-l cu bine la spital. Acolo, doctorii au reușit să îi coasă rana și să îi acorde îngrijile necesare pentru ca omul să se poată externa în cel mai scurt timp posibil, au informat cei de la metro.co.uk.

Citește și: O femeie a crezut că are doar o indigestie după ce a mâncat un kebab, dar a primit un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt

Cazul omului a făcut rapid înconjurul lumii și a stârnit numeroase reacții de uimire. Un caz similar s-a produs în Marea Britanie. Bărbatul în vârstă de 34 de ani s-a prezentat la medic, acuzând mari dureri la înghițire, asta după ce a simțit nevoia să strănute, dar s-a ținut de nas și de gură. Bărbatul a fost supus imediat unei radiografii, care a arătat o acumulare de aer în regiunea nazofaringiană, în cavitatea toracică și un emfizem subcutanat sever în fața traheei.

În urma verificării amănunțite, medicii au ajuns la concluzia că bărbatul a suferit o ruptură spontană a peretelui faringian din cauză că a încercat să se abțină de la strănut.

O femeie a crezut că are doar o indigestie după ce a mâncat un kebab, dar a primit un diagnostic crunt. Ce avea, de fapt... Ce conțin bucățile de chicken nuggets, de fapt. Mulți părinți le oferă copiilor fără să știe toate ingredientele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 8 iulie 2024. Antonia a părăsit competiția! Cum a fost despărțirea de Cristian
Mireasa Sezonul 9, 8 iulie 2024. Antonia a părăsit competiția! Cum a fost despărțirea de Cristian Luni, 08.07.2024, 14:16
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x