Antena Căutare

Un bărbat aflat în stare vegetativă de aproape 11 ani a murit

Bărbatul care a suferit un grav accident de motocicletă a murit, joi, 11 iulie, după ce s-a aflat aproape de 11 ani în stare vegetativă. Decesul a fost pronunțat de spitalul din Reims, după ce medicii i-au oprit medicamentația pe 2 iulie. 

Bărbatul care a suferit un grav accident de motocicletă a murit, joi, 11 iulie, după ce s-a aflat aproape de 11 ani în stare vegetativă. Decesul a fost pronunțat de spitalul din Reims, după ce medicii i-au oprit medicamentația pe 2 iulie.

Cazul a devenit simbolul dezbaterii privind dreptul asupra vieții și morții, în Franța. Părinții lui Vincent Lambert au subliniat întotdeauna „dreptul la viață” al fiului lor. Marți seară, aproximativ douăzeci de persoane s-au adunat în fața centrului spitalicesc din Reims pentru a protesta împotriva opririi medicamentației.

„Vincent a murit la 8:24 dimineața” la spitalul din Reims, a spus nepotul său, Francis.

Victima, în vârstă de 42 de ani, de meserie infirmier a fost spitalizat la Spitalul Universitar din Reims după ce a fost victima unui accident în 2008.

Un bărbat aflat în stare vegetativă de aproape 11 ani a murit

În tot acest timp, soția și părinții victimei s-au aflat într-un război în justiție. Soția victimei cerea oprirea tratamentului, în timp ce părinții lui Vincent doreau continuarea acestuia. În 2013, tratamentul pacientului a fost oprit pentru prima dată, însă frații și surorile sale, precum și părinții s-au adresat instanței de judecată.

În urma ultimei decizii a justiției franceze a fost aplicat protocolul medical pentru oprirea hidratării și a hrănirii prin sonda pacientului, precum și „sedarea profundă și continuă” .

Sonda Hayabusa-2 a colectat mostre de pe asteroidul Ryugu... Cursurile de actorie ne ajută să ne dezvoltăm imaginația, diplomația și spontaneitatea în relațiile cu prietenii dar și ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x