Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

„Mami e, de fapt, tati!”. Un bărbat crește doi copii pe care i-a născut, în Statele Unite ale Americii. „Detestam să îmi spună mamă” - Foto

Un bărbat transsexual din Statele Unite ale Americii a povestit ce relație are cu cei doi copii pe care i-a născut, înainte de a-și schimba sexul.  

„Mami e, de fapt, tati!”. Un bărbat crește doi copii pe care i-a născut, în Statele Unite ale Americii. „Detestam să îmi spună mamă” - Foto

Transsexualul, Adam Walker, în vârstă de 32 de ani, un tehnolog chirurgical din Tennessee, se identifică ca bărbat din iulie 2017.

Adam a recunoscut că a fost dificil pentru fiul lui cel mare, James, în vârstă de 10 ani, să îi înțeleagă tranziția, pentru că și-l amintește ca mama lui.

În schimb, fiul cel mic, Lincoln, care avea doar un an când el a făcut tranziția, a acceptat mult mai ușor. Copilul are acum cinci ani.

Până acum, Adam Walker a făcut doar o operație prin care și-a reconstruit pieptul, astfel încât să arate ca unul de bărbat.

Cum i-a explicat fiului cel mare că se va transforma din femeie în bărbat

Adam Walker a povestit că prima discuție pe tema transformării lui cu fiul lui cel mare, la acea vreme în vârstă de șapte ani, nu a decurs așa cum ar fi sperat.

„Îmi amintesc că i-am spus lui James, atunci în vârstă de șapte ani, că voi deveni băiat. El mi-a răspuns: «Nu, nu ai cum. Nu ai organ genital masculin». Nu am intrat în foarte multe detalii, din cauza vârstei lui. Lincoln, în schimb, atunci în vârstă de un an, era mult prea mic ca să înțeleagă ce se petrece.

A durat peste doi ani pentru ca ambii mei băieți să îmi spună «tată». I-am tot corectat, din noiembrie 2017, până în februarie 2020. Apoi, brusc, Lincol a început să spună «tati», iar James l-a copiat – după câteva săptămâni de încurajări în acest sens. Detestam când îmi spuneau «mamă». Era ciudat, pentru că oamenii obișnuiau să se holbeze la noi”, a spus bărbatul transsexual”, a spus Adam.

„Mami e, de fapt, tati!”. Un bărbat crește doi copii pe care i-a născut, în Statele Unite ale Americii. „Detestam să îmi spună mamă” - Foto

Bărbatul transsexual a recunoscut că este posibil ca tranziția lui să îi fi afectat relația cu fiul lui cel mare.

„Însă, cred că și James prefer să aibă un tată fericit în locul unei mame moarte. Nu merită să trăiești o viață în minciună și sper ca tranziția mea să îi învețe tocmai asta pe copiii mei. Eu îi voi iubi și îi voi sprijini indiferent de ce îmi vor spune. Îi încurajez pe amândoi să fie cine își doresc să fie”, a spus Adam Walker.

„A căzut tavanul peste ei, în sală!”. Un copil, născut în timpul exploziei din Beirut. Tatăl a filmat momentul! VIDEO

Totuși, bărbatul transsexual a spus că deși a detestat orice detaliu feminism pe care l-a trăit, a adorat cele două sarcini pe care le-a trăit.

El a precizat că a crescut într-o familie religioasă și conservatoare, în care homosexualitatea este considerate un păcat, așa că i-a fost rușine că și-a dorit întotdeauna, încă din copilărie, să fie băiat.

„Mami e, de fapt, tati adoptiv, iar tati e, de fapt, mami”. Un bărbat transformat în femeie și o femeie devenită bărbat s-au căsătorit și au devenit părinți – FOTO

Adam a mai povestit că deși a fost căsătorit, cu tatăl lui James, și deși a avut o aventură de o noapte ce a rezultat în sarcina cu Lincoln, nu a fost niciodată atras de bărbați. Apoi, a avut o relație cu o femeie și totul apărut să „aibă sens”.

De atunci, Adam a pierdut relații cu membri de familie și prieteni. Cu toate acestea, bărbatul transsexual insistă că acum este mai fericit ca oricând.

Recomandari