Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Bărbat de 40 de ani, condamnat la doi ani de închisoare după ce a făcut amor și s-a căsătorit cu fiica lui biologică! 

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce a făcut amor și s-a căsătorit cu fiica lui biologică, o puștoaică de 21 de ani. 

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost condamnat la doi ani de închisoare după ce a făcut amor și s-a căsătorit cu fiica lui biologică, o puștoaică de 21 de ani.

Travis Fieldgrove, în vârstă de 40 de ani, și fiica lui, Samantha Kershner, au fost arestați pentru incest la începutul lunii februarie a acestui an, în Hastings, Nebraska, după ce Poliția a primit informații despre relația lor bolnavă și a început să o cerceteze.

Citește și: Acces Direct. Trei fetiţe ar fi fost abuzate de tatăl lor şi de ginerele acestuia

Conform Daily Mail, amândoi au recunoscut că au avut o relație de iubire și intimă, în ciuda faptului că știau că sunt tată și fiu. Ba mai mult, tânăra de 21 de ani a mărturisit că-și iubea tatăl ca pe o soră.

Cei doi s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut, la doar o lună de zile de când au aflat că polițiștii în investighează.

Zilele trecute, însă, bărbatul și-a aflat sentința, iar avocatul acestuia a mărturisit, în fața judecătorului, că clientului său ”îi este foarte rușine de ceea ce s-a întâmplat și și-ar fi dorit ca niciodată să nu se fi întâmplat așa ceva.” De asemenea, el a precizat că bărbatul suferă de o afecțiune cerebrală.

Citește și: Acces Direct.Un bărbat și-a violat de mai multe ori fetele: "Tăticul şi-a bătut joc de noi"

Pe lângă cei doi ani de închisoare primiți de bărbat, acestuia i s-a interzis să încerce să o contacteze pe fiica lui.

Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată în urmă cu trei ani, pe când Kershner avea 17 ani și i-a mărturisit mamei ei că vrea să-și cunoască tatăl. Anul trecut, în septembrie, cei doi au făcut sex, potrivit mărturisirilor făcute în fața polițiștilor.

Mama tinerei este cea care a anunțat poliția anul trecut, în luna septembrie. Bărbatul nu era trecut în certificatul de naștere al fetei.

Recomandari