Antena Căutare

Un bărbat din Argeș a furat 5.700 euro de la concubina sa și apoi i-a înlocuit cu bani falși. Cum și-a dat seama femeia

Un bărbat din județul Argeș este cercetat după ce i-a furat concubinei sale peste 5.700 de euro și a pus în locul acestora bancnote false. Iată cum a fost descoperit!

Galerie
Un bărbat din Argeș a furat 5.700 euro de la concubina sa și apoi i-a înlocuit cu bani falși. Cum și-a dat seama femeia | Shutterstock

Un bărbat din judeţul Argeş este cercetat pentru mai multe infracțiuni, după ce i-a furat iubitei sale economiile și le-a înlocuit cu banconte false, potrivit news.ro.

Citește și: O studentă din București și-a dat părinții în judecată, obligându-i să-i plătească lunar suma de 2000 de lei. Reacția pârâților

Un bărbat este cercetat după ce a înlocuit economiile iubitei sale cu bani falși

Fapta a ieşit la iveală în momentul în care femeia a vrut să depună bani la bancă, iar funcţionarul bancar a constatat că este vorba despre bani contrafăcuţi. Aceasta avea strânși peste 5.000 de euro, mai relatează sursa citată.

Articolul continuă după reclamă

Toată întâmplarea s-a petrecut în primăvara acestui an, iar ancheta a fost deschisă după ce femeia a vrut să depună la o bancă o sumă în valută, iar funcţionarul i-a adus la cunoștință că este vorba despre bani falşi.

Ancheta a ajuns la concluzia că principalul suspect este concubinul femeii, un bărbat în vârstă de 41 de ani din municipiului Piteşti.

„Din cercetări s-a stabilit că, în perioada martie – iunie 2024, bărbatul ar fi sustras din locuinţa concubinei sale 5.700 de euro, înlocuind-o cu bancnote contrafăcute, dar şi aproximativ 20 de grame de bijuterii din aur. Ulterior, persoana vătămată ar fi încercat să depună banii la o unitate bancară, astfel funcţionarul bancar ar fi constatat că bancnotele sunt false”, informează Poliţia judeţeană Argeş, citată de news.ro.

Ulterior, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti – Serviciul de Combatere a Finanţării Terorismului şi Spălării Banilor au făcut o percheziţie la locuinţa bărbatului care are o relaţie cu femeia păgubită. De acolo, anchetatorii au ridicat un telefon mobil şi înscrisuri cu valoare probatorie.

Bărbatul a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti pentru audieri, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale, mai notează sursa citată.

Citește și: Două surori au descoperit în pivnița bunicului lor o comoară de aproximativ 85.000 de euro! Ce a urmat, când au mers la bancă

O bătrână a arătat că ține în casă o bucată de pâine care a fost făcută în 1955! Alimentul are 69 de ani și e încă bun d... Google marchează ziua de azi, 11 iulie 2024, cu un doodle special. Unde e vizibil și ce reprezintă ilustrația...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x