Căutare Live

Un bărbat i-a interzis surorii să vină la nuntă după ce i-a făcut o farsă ”macabră” viitoarei soții la petrecerea burlăcițelor

Un frate furios i-a interzis surorii să participe la nunta lui, după ce ar fi făcut o farsă macabră și prea dură la petrecerea burlăcițelor.

Un frate furios i-a interzis surorii să participe la nunta lui, după ce ar fi făcut o farsă macabră și prea dură la petrecerea burlăcițelor

Shutterstock.com

Bărbatul a fost foarte dezamăgit după ce sora lui i-a făcut iubitei o ”farsă de nedescris” la petrecerea burlăcițelor. Ca atare, cuplul a spus că nu o mai dorește la nuntă și asta a cauzat un conflict în familia lor.

Tânărul a povestit, conform The Sun, că în timp ce se afla la petrecere, sora lui, în vârstă de 20 de ani, a adus un ”invitat surpriză”. Ea a adus un schelet pe care l-a îmbrăcat cu un tricou asemănător al domnișoarelor de onoare.

Gluma nu le-a picat bine mirilor, mai ales că sora mai mică a miresei s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani.

Citește și: Angela se declară cea mai econoamă mamă. Nu-și lasă familia nici să folosească hârtie igienică. Ce spune soțul ei

Bărbatul a lăsat de înțeles că a fost teribil de supărat de „surpriza fără inimă”, făcută de sora lui. El a mai adăugat că, în prezent, nu se află în relații bune cu ea și a subliniat că „Nu știu ce ar putea să-i spună”.

Deși surorii lor nu i-a plăcut niciodată în mod deosebit logodnica lui, „încă nu le vine să creadă că a făcut ceva atât de crud”.

Citește și: Au fumat două pachete pe zi în bucătărie și când au șters pereții au rămas uimiți. Imaginile au creat isterie pe TikTok

Ce spune familia despre gestul controversat al fetei

În vreme ce toată familia a fost de acord cu faptul că fata a făcut un gest deplasat, toți vor ca ea să participe la nuntă. Bărbatul este și mai deranjat acum că sora lui nici măcar nu și-a cerut scuze.

Tânăra, despre care familia susține că îi pare foarte rău de toată situația, nu a făcut altceva decât să-i spună fratelui lor „să treacă peste asta, nu era ca și cum ar fi scheletul surorii moarte”.

În încheiere, fratele îngrozit și-a exprimat neîncrederea și frustrarea că sora lor nici măcar nu fusese obligată să-și ceară scuze.

Citește și: Bărbatul care nu s-a mai spălat de 67 de ani. Care e starea lui de sănătate după consultul medicilor

Femeia care a trecut de la anorexie la culturism. Cât s-a transformat corpul ei și cum arată acum... Când îi văd împreună, oamenii cred că sunt mamă și fiu, însă ei formează un cuplu. Ce diferență uriașă există între cei ...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x