Antena Căutare

Un bărbat săpa în grădină atunci când a dat peste ceva neașteptat. Ce a găsit în pământ: „Era efectiv uriaș”

Un bărbat a vrut să scoată buruienile din pământ, dar a avut parte de o surpriză de proporții. Fermierului nu i-a venit să creadă atunci când a văzut ce se ascundea în sol, de fapt.

barbat sapand in gradina Galerie
Omul a decis să vadă ce se ascunde în pământ și a făcut o descoperire neașteptată | sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila poveste a lui Colin Craig-Brown, un bărbat din Hamilton (Noua Zeelandă). El și soția sa, Donna, se ocupau de plivitul buruienilor din grădina lor de legume atunci când și-au dat seama că, undeva în sol, se află ceva de mari dimensiuni.

Fără să mai stea pe gânduri, oamenii s-au apucat de săpat și, în scurt timp, au făcut o descoperire ce i-a lăsat fără cuvinte.

Un bărbat a săpat în pământ și a făcut o descoperire complet neașteptată

Colin și Donna Craig-Brown din Noua Zeelandă îngrijeau grădina atunci când ceva le-a atras atenția. Inițial, cei doi nu au știut la ce să se aștepte, dar curiozitatea i-a făcut să pună mâna pe lopată și să se apuce de săpat. Bărbatul, un fermier și agricultor cu experiență, a presupus că, cel mai probabil, este vorba despre o ciupercă de mari dimensiuni sau despre ceva similar. Folosindu-se apoi de o furcă, omul a reușit să își dea seama ce se ascundea în pământul său în tot acest timp, de fapt.

Citește și: Un elev a mers la baia școlii și a descoperit o cameră „secretă”. Peste ce a dat atunci când a deschis-o. A filmat totul

„Nu ne-a venit să credem, era efectiv uriaș, arăta ca un mutant”, a declarat Donna, soția bărbatului, potrivit celor de la apnews.com.

Mai exact, cei doi au reușit să scoată din pământ un cartof imens de aproximativ 7.8 kilograme! Oamenii cred că, cel mai probabil, leguma se află în pământ de câțiva ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum, cuplul se declară uimit și încântat de descoperirea făcută în pământ. Mai mult decât atât, cei doi așteaptă să afle dacă respectivul cartof va reuși să intre în Cartea Recordurilor pentru greutatea impresionantă. În prezent, recordul este deținut de un cartof din Shepton Mallett, Somerset (Marea Britanie), descoperit în anul 2011 și care cântărea 4.98 de kilograme.

Citește și: Ce a descoperit o femeie care a privit camerele de supraveghere ale casei. Ce „secret” a aflat despre soțul său

Colin Craig-Brown a fost atât de fascinat de cartoful său uriaș cu aspect mutant încât i-a pus numele „Doug”. Folosind o mașinuță de jucărie, leguma este adesea plimbată prin oraș pentru ca toată lumea să vadă cum arată „vedeta” găsită în pământul bărbatului.

Întrebat ce planuri are cu cartoful, omul din Noua Zeelandă a dezvăluit faptul că intenționează să îl mai țină o vreme la frigider și apoi să îl transforme în vodkă! Mulți l-au descusut pe fermier pentru a afla care este secretul pentru a obține un asemenea cartof uriaș, dar omul a spus că nu a făcut nimic deosebit în afară de-a folosi resturile de la animale și de-a plivi și îngriji grădina de legume cu multă atenție.

Un bărbat a dezvăluit ce i-a putut face soacra, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Gesturile femeii sunt uluitoare... Ce se întâmplă dacă bagi boabe de strugure în cuptorul cu microunde. Filmarea face senzație pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x