Antena Căutare

Un barbat si-a salvat cainele de la moarte, inainte de... propria sotie!

Pentru un barbat, cainele reprezinta mai mult decat un prieten, chiar cealalta jumatate. Asa se explica cum, intr-o situatie de viata si de moarte, acesta a decis sa isi salveze patrupedul inainte de propria sotie.

Graham si sotia sa se aflau intr-un concediu de trei luni in Africa de Sud. Intr-o zi fatidica, cuplul a plecat cu yahtul sa exploreze coasta Transka. Nu erau singuri; cu ei se afla si credinciosul lor caine, Rosie.

Apele involburate, cu valuri de sapte metri, au rasturnat vasul iar cei trei au ajuns in apa. Pana sa ajunga echipele de salvare la ei, Graham a trebuit sa ia o decizie - pe cine sa salveze mai intai, sotia sau cainele. Hotararea lui nu a fost deloc cea asteptata. "Barbatul si-a luat patrupedul la subrat si a inotat cu el pana la tarm, inainte sa se intoarca dupa sotie", relateaza Geoff McGregor, comandantul statiei National Sea Rescue Institute North London.

Odata ce toti au ajuns in siguranta, pe tarm, echipele de salvare i-au luat cu elicopterul de la fata locului.

foto: topnews.net.nz

Experimente extreme de viata: 7 oameni au trait ani buni fara internet, bani, zahar, mancare si apa... Un chirurg, dispus sa plateasca in cash sau cu Botox pentru sotia ideala. Pretentiile sale? Complet ridicole!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x