Antena Căutare

Un bărbat și-a cumpărat înghețată, dar când a deschis casoleta a făcut o descoperire neașteptată. Peste ce a dat

 Un bărbat a mers la magazin și și-a cumpărat o casoletă de înghețată. Când a ajuns acasă și a deschis cutia, omului nu i-a venit să creadă ce vede. A pozat totul și a arătat peste ce a putut să dea.

imagine cu o casoleta de inghetata Galerie
Când a vrut să mănânce înghețată, omul a dat peste ceva complet neașteptat | sursa foto: Shutterstock

Mai ales în timpul verii, atunci când temperaturile cresc considerabil, nimic nu te răcorește mai mult decât un suc rece sau o înghețată. Totuși, un bărbat a trecut printr-o situație complet neașteptată atunci când și-a cumpărat o casoletă de înghețată. Când a deschis-o, omul a făcut o descoperire complet neașteptată, ce l-a lăsat fără cuvinte.

Un bărbat și-a cumpărat o casoletă de înghețată și când a deschis-o a făcut o descoperire complet neașteptată

Întâmplarea a avut loc într-un oraș din Marea Britanie, dar imaginile au ajuns pe internet și au făcut rapid înconjurul lumii, stârnind un val puternic de reacții în rândul internauților.

Citește și: Înghețata ar putea avea efecte negative asupra organismului tău. Cum recomandă specialiștii să fie consumat desertul verii

Era o zi ca oricare alta atunci când un bărbat a mers la un supermarket și și-a cumpărat o casoletă de înghețată cu vanilie. Odată ajuns acasă, acesta a deschis cutia și a vrut să se răcorească savurând desertul cumpărat.

Citește și: O tânără și-a cumpărat o rochie de pe internet, dar când a primit coletul a încremenit. Peste ce a putut să dea

Totuși, nu mică i-a fost surpriza atunci când a deschis casoleta și a văzut peste ce a putut să dea. În interior, chiar pe suprafața înghețatei, omul a văzut un contur ce aducea cu bustul unei femei. Amuzat din plin de ceea ce a descoperit, britanicul a pus imediat mâna pe telefon și a pozat totul.

Imaginile au fost apoi publicate pe Twitter și în scurt timp acestea au devenit virale, stârnind un val puternic de reacții și glume în rândul internauților.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și ca totul să fie și mai amuzant, chiar și contul oficial al respectivului supermarket s-a alăturat comentariilor și glumelor, arată cei de la mirror.co.uk.

O situație similară s-a întâmplat tot în Marea Britanie, dar cu o pungă de chipsuri. Helen Reed în vârstă de 33 de ani din Aberford, West Yorkshire (Marea Britanie) se afla la locul de muncă. Mare fană a chipsurilor cu aromă de ceapă și brânză, britanica a decis să profite de pauză de masă de la prânz și să savureze gustarea. Totuși, aceasta a observat imediat că primul chips are o textură neobișnuit de umedă. Convinsă de faptul că punga a fost deschisă înainte s-o cumpere ea, femeia s-a apucat să „cotrobăie” prin ambalaj. Nu mica i-a fost însă surpriza atunci când a văzut peste ce a putut să dea: un cartof întreg, perfect ascuns printre chipsuri.

Ce aparate electronice trebuie scoase din priză când nu sunt folosite. Dispozitivele cu acest LED consumă cel mai mult... De ce nu trebuie să bei cafea sau ceai când te afli în avion. O stewardesă a dezvăluit ce se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x