Antena Căutare

Un bărbat și-a dus câinele la o frizerie canină, dar când l-a luat înapoi a trăit o surpriză uriașă. Ce s-a întâmplat

Un bărbat a decis să își tundă câinele la o frizerie canină. Nu mică a fost surpriza omului la final, atunci când a văzut cum arată animalul său de companie.

caine negru aflat la tuns Galerie
Când a văzut cum arată câinele, omului nu i-a venit să creadă | sursa foto: Profimedia

Când ai un câine de talie mare, tunsul devine o sarcină destul de dificil de realizat acasă, de către stăpânii animalului. Tocmai de aceea, un bărbat a decis că cea mai bună soluție este aceea de-a duce câinele la o frizerie canină și de-a lăsa îngrijitorii să se ocupe de animal așa cum știu ei mai bine. Totuși, când a văzut cum arăta patrupedul la final, omul a avut parte de o surpriză uriașă.

Un bărbat și-a dus câinele la o frizerie canină, dar a fost uluit când l-a recuperat și a văzut cum arată

Când e vară și temperaturile cresc tot mai mult, nu doar oamenii au de suferit, ci și animalele lor de companie. Văzând că patrupedul său de talie mare are blana mare și că acest lucru îi agravează boala de piele pe care o avea, bărbatul s-a gândit să își ajute patrupedul să treacă mai ușor peste lunile caniculare. A ales să nu facă el asta, ci să ducă animalul la o frizerie canină și să-l lase astfel pe mâna unor îngrijitori specializați în astfel de activități.

Citește și: Și-a cumpărat un pui de bulldog, dar la scurt timp după ce l-a adus acasă a făcut o descoperire neașteptată. Ce a aflat tânăra

Totuși, în absolut niciun moment, bărbatul nu s-a gândit că toată această întâmplare se va transforma într-o situație de neuitat. Omul a povestit totul în detaliu pe o celebră platformă online:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Are o boală de piele și udatul nu îl ajută să se vindece. În plus, blana îi crește incredibil de repede. Nu am vrut să îl tund așa scurt, dar e necesar, am cerut îngrijitorului să îi dea blana jos ca să aibă câinele mai puține dureri la nivelul pielii”, a explicat omul, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: O femeie a adoptat un câine de la adăpost și în scurt timp a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt. Ce a urmat

După tuns, bărbatul a venit să își ia câinele, dar a trăit o surpriză de proporții atunci când a văzut cum arată patrupedul său. Logan, căci așa se cheamă animalul, nu părea foarte încântat de noua lui tunsoare, iar bretonul lăsat de frizer îl făcea să pară, parcă, extrem de deprimat. Stăpânul s-a amuzat copios când a văzut cum arată Logan și i-a făcut imediat câteva poze, pe care le-a publicat pe internet.

În scurt timp, acestea au devenit virale și au stârnit numeroase reacții în rândul internauților. Pentru mulți, pozele au fost un real subiect de glumă și animalul a fost asemănat cu tinerii din curentul emo.

Alertă ANM! Cod portocaliu de averse torențiale și fenomene meteo periculoase în țară. În ce zone se extinde ploaia și v... Mireasa și-a supărat tatăl, așa că omul a recurs la un gest complet neașteptat. Ce a putut să-i facă, înainte de nuntă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x