Antena Căutare

Un bărbat și-a invitat prietenii la cină, dar preparatul bizar pe care l-a gătit i-a îngrozit pe toți. Ce-a putut să conțină

Un bărbat a suferit un accident și acest lucru a dus la decizia medicilor de a-i amputa unul dintre picioare. Bărbatul a păstrat partea din picior care i-a fost amputată.

colaj tacos si 2 baieti care mananca tacos
Fiind curios ce gust are carnea umană, bărbatul s-a gândit să gătească partea amputată din piciorul său. Canibalismul este ilegal, dar se pare că în anumite cazuri se pot face excepții. | Shutterstock

Pentru că a avut o problemă la picior, medicii au decis să îl amputeze. Cu toate acestea, pentru că nu era vorba de o infecție, bărbatul a putut să își păstreze partea amputată din picior.

Fiind curios ce gust are carnea umană, bărbatul s-a gândit să gătească partea amputată din piciorul său. Canibalismul este ilegal, dar se pare că în anumite cazuri se pot face excepții.

A făcut tacos din propria lui carne

Atunci când e vorba de o amputarea, dacă motivul amputării nu e o infecție, atunci bucata amputată se poate păstra și persoana în cauză o poate folosi cum dorește.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Descoperire macabră într-o vitrină frigorifică din piață. Ce a putut găsi un internaut. A filmat totul, iar imaginile sunt virale

Lui i-a fost amputat piciorul din cauza unui accident cu motocicleta din cauza căruia nu a mai putut să își miște sau să își simtă piciorul.

Prin urmare, știiind că nu va mai putea niciodată să își folosească membrul, el a decis să mănânce propria lui carne.

Bărbatul, care a postat întreaga poveste pe Reddit și care nu a dorit să își spună numele real, a făcut o sesiune de întrebări și răspunsuri în care le-a zis utilizatorilor cum s-a gândit el să pregătească o masă delicioasă pentru prietenii săi.

Citește și: Descoperirea neașteptată pe care a făcut-o un cuplu în propria casă în timpul renovărilor i-a lăsat fără cuvinte. Ce au putut găsi

El a luat carnea și a decis să o gătească, pregătind-o pentru o seară mexicană cu tacos. Bărbatul a chemat câțiva prieteni și i-a invitat la masă, fiind mândru de preparatul său.

“Am gust de carne de taur, dar puțin mai greu de mestecat. Are gust și de vită cu puțină grăsime”, a povestit bărbatul atunci când a fost întrebat ce gust are carnea lui.

Ce au zis prietenii lui

Se pare că el le-a zis prietenilor lui ce preparat urmează să guste dinainte să îl mănânce și toată lumea a fost curioasă să încerce.

“O singură persoană a refuzat să mănânce și e de înțeles”, a mai zis tânărul.

Se pare că la această postare de-a lui pe Reddit, s-a sesizat și Protecția Consumatorului care spunea că nu este normal să consume carne de om și nu e conform cu legile impuse de stat.

Citește și: O femeie a făcut o descoperire dezgustătoare în burrito. Ce a putut găsi în mâncare: „Acela nu e un bob de fasole”

Dacă la început prietenii săi au crezut că el glumește, atunci când le-a povestit totul despre preparat, ei au înțeles că e real și că acea carne din tacos este chiar a lui. Apoi prietenii săi au făcut multe glume pe seama lui, dar au consumat cu plăcere preparatul, potrivit Unilad.

Toată ideea această cu gătirea de carne umană a pornit dintr-o simplă curiozitate a lui și a prietenilor săi.

“Eu și prietenii mei mereu glumeam, întrebându-ne unul pe altul dacă am încerca să consumăm carne de om. Toți am răspuns pozitiv și pentru că s-a ivit această oportunitate, i-am chemat la cină”, a povestit bărbatul care a pregătit un preparat unic.

El a explicat și cum a gătiti carnea. Inițial a uscat-o prin congelare, apoi a marinat carnea peste noapte și a sotat-o cu ceapă, piper, sare și suc de lime. Apoi el a servit propria carne în lipii de porumb pentru tacos alături de un sos de roșii.

O femeie din Suceava și-a depus actele de pensionare, dar nu a lucrat nici măcar o zi la viața ei. Cum a fost gestionată... Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x