Antena Căutare

Iluzie optică virală. Găsești leopardul din imagine? Doar cei cu privire de vultur reușesc

O poză realizată de un fotograf profesionist în timpul unei plimbări s-a transformat peste noapte în cea mai tare iluzie optică a momentului. Crezi că poți găsi leopardul din fotografie?

imagine cu leopardul camuflat in stanci Galerie
Un fotograf indian a pozat un leopard perfect camuflat | sursa foto: Profimedia

Un fotograf experimentat pe nume Bobby-Jo Vial a reușit să demonstreze că și o simplă poză din natură poate deveni o iluzie optică de zile mari. Imaginea surprinsă de acesta reprezintă o adevărată provocare chiar și pentru cei cu privire ageră, ca cea a unui vulture.

Bărbatul în vârstă de 37 de ani este un fotograf extrem de pasionat de călătoriile și drumețiile în zonele muntoase ale Indiei și nu ratează vreo ocazie să evadeze în natură. Ca orice profesionist în materie de fotografie, acesta își ia mereu cu el și aparatul.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este leopardul din imagine

Cu multă răbdare, acesta încearcă să surprindă în imaginile sale frumusețea Parcului Națoinal Kibber din India. Într-una dintre călătoriile sale a avut însă norocul să dea peste ceva cu totul și cu totul special.

Privind atent, acesta a observat un leopdard, perfect camuflat printre colțurile stâncoase acoperite pe alocuri de zăpadă. Stând relaxat, animalul privește în direcția omului. Blana feline este ușor de confundat cu relieful de munte, motiv pentru care îl face să fie un prădător greu de reperat.

Citește și: Raluca Pascu, într-o rochie nude care creează o iluzie optică. Cum s-a fotografiat fosta soție a lui Pepe

Așa cum era de așteptat, Bobby-Jo Vial nu a stat prea mult pe gânduri, ci a pus imediat mâna pe aparatul de fotografiat și a surprins câteva cadre cu felina, profitând din plin de faptul că aceasta se odihnea. Poza a fost apoi postată pe internet și nu puțini au fost cei care au încercat să o găsească.

imagine cu un leopard camuflat printre stanci

Un leopard este camuflat în această imagine

Felina i-a cam pus la încercare chiar și pe cei cu ochi de vultur, fiindcă respectiva zonă muntoasă cu aspect stâncos îngreunează identificarea felinei. Totuși, fotograful indian a reușit nu doar să îl observe imediat, ci și să îl fotografieze.

Citește și: Iluzia optică a momentului i-a făcut pe mulți să creadă că acest bărbat plutește. Care este explicația fenomenului

Privește extrem de atent fotografia și încearcă să descoperi unde este ascuns leopardul. Dacă vrei să afli răspunsul, atunci accesează galeria foto de mai sus.

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

O altă fotografie ce făcut senzație pe internet este cea în care o fetiță pare îngropată cu jumătate de corp în cimentul unui trotuar. Explicația este una cât se poate de simplă și poza este una dintre cele mai interesante iluzii optice ale momentului.

O femeie a demonstrat cum poți arăta cu 10 ani mai tânără, în doar 10 zile. Imaginile sunt virale... Ce a ajuns să facă o tânără din cauza dependenței de bronz, numită și tanorexie. Cum arată azi Lauren Thompson...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x