Live acumBurlacul
Prime Time 20:30Burlacul

„Bună ziua! Am 12 ani și am murit, din cauza COVID-19, pentru două minute. Apoi am înviat. Am vrut să vă spun cum a fost”

O fetiță în vârstă de 12 ani din Statele Unite ale Americii a povestit că „a murit pentru două minute”, în timpul luptei sale cu noul coronavirus, în care a suferit complicații la inimă.

„Bună ziua! Am 12 ani și am murit, din cauza COVID-19, pentru două minute. Apoi am înviat. Am vrut să vă spun cum a fost”

La doar 12 ani, Juliet Daly, care a luptat cu COVID-19, se consideră norocoasă că a supraviețuit.

„Am murit pentru două minute! Apoi am înviat”, a spus Juliet, la trei săptămâni după ce a fost dusă cu un elicopter la un spital din New Orleans, cu insuficientă cardiacă.

„Mă durea stomacul tot timpul. Nu voiam să mă mișc. Nu mai voiam să trăiesc. Am vrut doar ca totul să se oprească”, a mai spus ea.

Ce simptome a avut Juliet, înainte de a fi diagnosticată cu noul coronavirus

Odată ajunsă la spitalul din New Orliens, Juliet, originară din Louisiana, a fost internată la secția de terapie intensivă și a fost conectată la un aparat de ventilție, pentru patru zile.

Potrivit mamei ei, în timpul tratamentului pe care l-a primit, inima fetiței s-a oprit, când doctorii au intubat-o. Medicii au resuscitat-o, timp de două minute. „În acel moment, toată lumea mea s-a oprit”, a spus mama fetiței.

Conform unui medic care a îngrijit-o pe Juliet, coronavirusul i-a afectat acesteia inima, cauzând inflamație.

Înainte de a fi confirmată cu noul coronavirus, Juliet a suferit dureri abdominale severe, dar nu și alte simptome COVID-19, ca febră, tuse seacă sau dificultăți de respirație.

În prezent, fetița este foarte slăbită, dar se va recupera complet. S-a întors acasă, pe 15 aprilie.

Recomandari