Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Cum l-au salvat de la moarte pe un bătrân, cei doi câini ai săi

Un bătrân a fost salvat de cei doi câini ai săi, după ce bărbatul căzuse într-o zonă mlăștinoasă unde s-a împotmolit și de unde nu a mai putut să iasă singur.

Cum și-au salvat stăpânul de la moarte, cei doi câini

deailymail.co.uk

Bărbatul este un vârstnic de 87 de ani, din Maryland, SUA, care a ieșit la plimbare cu cei doi câini ai săi, rutină pe care cum făcea zilnic. În timp ce încerca să scoată un băț din noroi, bătrânul a rămas împotmolit în mlaștină, unde s-a afundat, fără vreo șansă de a izbuti să iasă.

A tușit intenționat în metrou pentru a testa reacția oamenilor, care nu a întârziat să apară. Ce au făcut cei prezenți

Toate strigătele după ajutor ale bărbatului au fost în zadar, nimeni nu l-a auzit. Era epuizat de puteri și credea că va muri acolo.

Salvarea a venit din partea câinilor

Cei doi câini ai săi, care-l însoțeau pe vârstnic au realizat că ceva se întâmplă cu stăpânul lor și au reacționat. Patrupedele au lătrat cât au putut de tare, pentru a alerta și a atrage atenția. Și chiar asta s-a întâmplat. Un ciclist care trecea prin zonă a fost atras de zarva creată de câini și a fost curios să vadă ce se întâmplă în zonă. Când s-a apropiat a constat că bătrânul era căzut în mlaștina de unde nu avea nicio șansă să scape fără ajutor. A alertat autoritățile și a stat cu victima până la sosirea ajutoarelor.

A fost răpită din tren, de lângă tatăl ei, când avea patru ani. Și-a revăzut părinții abia douăzeci de ani mai târziu

Bătrânul a fost salvat, iar acest lucru s-a datorat cu siguranță animalelor sale de companie, care dacă nu lătrau, puteau să-și piardă stăpânul.

Recomandari