Antena Căutare

Un bucurestean a vrut sa-si recupereze banii cu o anaconda de doi metri

Un bucurestean hotarat sa-si recupereze o suma de bani a incercat sa aplice metoda intimidarea datornicului cu un sarpe lung de cativa metri. Practic i-a spus acestuia ca va pune reptila sa-l muste daca nu-i da banii. Metoda lui n-a prea functionat: nu numai ca cel care ii datora bani nu s-a speriat, ba chiar l-a luat si la bataie. Asa ca pe langa amenda, stapanul sarpelui s-a ales si cu o vizita la urgente.



‘'Cum toti se plimba cu cainii pe strada asa ma plimb si eu cu el'



''Dintr-o neglijenta s-au trezit medicii cu sarpele in masina de salvare. Va dati seama ca in momentul in care au intrat la urgenta cu sarpele toti medicii au luat-o la fuga'',




''Asemenea reptile nu pot fi transportate in mijloacele publice de transport pentru ca nu toata lumea este obligata sa inteleaga nebunia unor persoane care se plimba de dragul unor fantezii. Orice reptila agitata poate provoca o muscatura care chiar oricum ar fi ea, daca nu e tratata la timp poate fi fatala'', a mai spus Emilian Prodan, Politia Animalelor.

Politistii din Ilfov spun ca incidentul de aseara nu este primul de acest fel in care e implicat barbatul. In trecut acesta a mai iesit la plimbare cu alte reptile. Ofiterii de la Politia Animalelor vor sa obtina in instanta o hotarare pentru a putea confisca toate reptilele pe care barbatul le creste ilegal.


Imagini rare din "tara interzisa". Unui fotograf i s-a permis sa surprinda viata de zi cu zi in Coreea de Nord... GALERIE FOTO! Casalot de 20 de tone, esuat pe o plaja din Anglia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x