Antena Căutare

Ce a postat Alexandru Sautner în mediul online, după eliminarea Iuliei Creangă de la Chefi la cuțite. Ce mesaj a transmis juratul

Chef Alexandru Sautner a făcut o postare emoționantă pe contul de Instagram, după eliminarea Iuliei Creangă din sezonul 13 Chefi la cuțite. Juratul a rămas cu doar trei concurenți în echipă.

Colaj cu chef Alexandru Sautner și Iulia Creangă la Chefi la cuțite, după eliminare Galerie
Chef Alexandru Sautner a făcut o postare emoționantă pe contul de Instagram, după eliminarea Iuliei Creangă din sezonul 13 Chefi la cuțite | Antena 1

Cel de-al nouălea battle a adus pe micile ecrane un moment plin de tensiune. Toți au amuțit atunci când Irina Fodor a anunțat prima eliminare dublă din sezonul 13 Chefi la cuțite. Chef Orlando Zaharia și chef Alexandru Sautner au așteptat cu emoții uriașe să afle cine sunt cei doi concurenți ce pleacă acasă.

După ce chef Richard Abou Zaki și echipa roz au câștigat confruntarea din ediția 23 a show-ului culinar a urmat o veste neașteptată pentru ceilalți concurenți. Proba individuală a venit la pachet cu o temă ușoară, dar care a dat mari bătăi de cap.

Echipa galbenă și echipa verde au fost puse să lucreze cu lactate. Strategiile au ieșit la iveală atunci când prezentatoarea TV i-a pus pe concurenți să extragă un număr din bol, iar mai apoi să numească un adversar căruia să-i dea un ingredient cu care să gătească.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia a clacat și a avut nevoie de ajutor din partea medicilor. Ce s-a întâmplat

Iulia Creangă se numără printre cei care au primit o provocare uriașă din partea rivalilor. Acesta a fost nevoită să realizeze un preparat cu frișcă de gătit, iar rezultatul nu a fost deloc pe gustul juraților.

Concurenta lui chef Alexandru Sautner a făcut un desert ce i-a adus eliminarea din sezonul 13 Chefi la cuțite. Alături de ea a părăsit bucătăria show-ului culinar și Cătălin Țociu din echipa verde.

Chef Alexandru Sautner, mesaj emoționant după eliminarea Iuliei Creangă din sezonul 13 Chefi la cuțite

La scurt timp de la eliminarea Iuliei Creangă din sezonul 13 Chefi la cuțite, chef Alexandru Sautner a decis să transmită un mesaj emoționant. Toți au rămas impresionați de cuvintele frumoase ale juratului.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia, a fost eliminat din sezonul 13

„În seara asta a fost eliminare dublă... iar echipa mea a mai pierdut pe cineva. Felicitări, Iulia, pentru parcursul tău în competiție și mult succes în continuare!”, a scris chef Alexandru Sautner în dreptul postării sale de pe contul de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea juratului a generat mai bine de 300 de like-uri și câteva reacții din partea oamenilor din mediul online.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chef Richard Abou Zaki și tunicile roz au câștigat battle-ul de ieri la Chefi la cuțite. Doi concurenți au părăsit show-... Richard Abou Zaki și-a depășit limitele și a făcut spectacol cu o combinație excentrică de ingrediente în al nouălea bat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x