Căutare Live

Un copil de trei ani a uimit o lume întreagă! Rezolvă probleme complicate de matematică și e as la șah 

Un băiețel în vârstă de doar trei ani a reușit să-și uimească părinții și o lume întreagă, grație capacității sale de a rezolva probleme dificile de matematică, dar și de a câștiga partide de șah cu adulți. 

Un băiețel în vârstă de doar trei ani a reușit să-și uimească părinții și o lume întreagă, grație capacității sale de a rezolva probleme dificile de matematică, dar și de a câștiga partide de șah cu adulți.

Aiden Blasian, un copil de trei ani din Washington D.C, capitala Statele Unite ale Americii, a fost filmat de părinții săi în timp ce rezolva probleme complicate de matematică, inclusiv fracții ori ecuații.

Geniu la 12 ani! O românca din Craiova a fost numită una dintre cele mai inteligente persoane din lume! Ce performanțe a realizat Timeea

Aceste reușite ale sale vin după ce a petrecut ore în șir făcând calcule la tablă, în încercarea de a-i convinge pe cei din jur de puterile lui.

De asemenea, într-un clip făcut public de părinții săi, băiețelul de trei ani poate fi văzut în timp ce recită corect primele 15 zecimale ale numărului Pi.

Acesta se pricepe, printre altele, la șah, unde a reușit să câștige partide disputate cu părinți, dar și alți adulți.

De asemenea, el este pasionat ştiinţă şi de experimente chimice, motiv pentru care a memorat deja cele mai multe elemente din tabelul lui Mendeleev şi simbolurile lor.

Dramă de nedescris pentru părinții unui copil de 16 ani! Se droghează de la 11 ani și nu știu cum să-l salveze: ”Nu vrea să se lase. Zice că e liniștit!”

Părinții lui Aiden au povestit că și-au dat seama că au un copil special atunci când brusc să scrie şi să citească la numai doi ani, după ce a văzut un bilet lăsat de unul dintre bunici mamei lui. În plus, ei cred că atunci când va începe școala va fi cel puțin de nivelul unui copil de clasa a IV-a.

Momentul în care un soț care și-a înșelat nevasta este plimbat gol, pe plafonul mașinii! Imaginile filmate sunt virale... Momentul uimitor în care o rachetă este lovită de un fulger, la câteva secunde după lansare - Video...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri