Antena Căutare

Un copil din Vaslui a atins cu limba un încărcător de telefon. Elevul a fost dus de urgență la spital

Incident dramatic la o şcoală din judeţul Vaslui. Un băiat de 14 ani s-a electrocutat chiar în timpul serbării de sfârşit de an.

Incident dramatic la o şcoală din judeţul Vaslui. Un băiat de 14 ani s-a electrocutat chiar în timpul serbării de sfârşit de an. Elevul a atins cu limba încărcătorul unui telefon, care era băgat în priză. Când au ajuns medicii, era inconştient. Băiatul a fost dus la spitalul din Bârlad, dar doctorii de aici au decis să îl transfere de urgenţă la Iaşi, cu elicopterul.

S-a întâmplat chiar când începea serbarea, la şcoala din comuna Gârdeşti. Cei mai mulţi colegi şi profesorii băiatului se aflau în curtea şcolii, în schimb, copilul era într-una din sălile de clasă. Se juca cu încărcătorul, care era în priză. Şi a vrut să facă pe grozavul faţă de nişte prieteni.

Medicii au decis însă să-l transfere la Iaşi şi, pentru asta, au solicitat un elicopter SMURD. Localnicii sunt revoltaţi, ei spun că elevii nu ar trebui lăsaţi să intre cu telefoanele în şcoli

Video. Câinele care vorbește! Patrupedul repetă tot ce îi spune stăpâna lui... Video. Florin Salam cântă la căpătâiul unui mort și ia mii de euro pe dedicații: „Să facem această melodie pentru răposa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x