Un copil plânge lângă trupul fără viață al tatălui său. Cei care au afla povestea din spatele imaginii au făcut un gest INCREDIBIL

O fotografie tulburătoare: un băiat plânge lângă cadavrul tatălui său. Cei care au aflat povestea din spatele imaginii au făcut un gest remarcabil.

O fotografie tulburătoare: un copil plânge lângă cadavrul tatălui său. Cei care au aflat povestea din spatele imaginii au făcut un gest remarcabil.

Anil avea 27 de ani și lucra pentru serviciul de canalizare din New Delhi, India. Un accident de muncă i-a luat viața – frânghia folosită pentru a-l coborî în canal s-a rupt, iar bărbatul a căzut în gol. Nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Din păcate, nu este un incident izolat în India. Reprezentanții sindicatelor spun că aproximativ 100 de persoane își pierd viața anual, din cauza faptului că muncitorilor nu li se dau echipamente de protecție.

Nepăsarea autorităților a lăsat 3 copii orfani. Anil avea un băiat și două fete. La crematoriu, băiatul lui nu s-a dezlipit de tatăl său.

Shiv Sunny, reporter The Hindustan Times, este cel care a făcut fotografia și a urcat-o pe pagina sa de Twitter. El a declarant pentru BBC că a fost profund marcat de băiatul de 11 ani.

„Tragedia este parte din activitatea mea, mă confront zilnic cu ea. Așa ceva nu am mai văzut până acum.”

Reporterul a explicat că fotografia a fost făcută cu câteva minute înainte ca trupul barbătului să fie incinerat. „I-a luat capul între mâinile sale şi nu a putut spune decât „tată”, înainte de a izbucni în plâns.”

„Intenția mea fusese alta. Voiam să atrag atenția asupra morților de pe șantierele din oraș. Cu această imagine am reușit să povestesc drama unei familii.”

Pentru a putea suporta costurile incinerării, soția lui Anil a fost ajutată de vecini. Mai mult, cu doar câteva zile înainte, bebelușul familiei, de numai patru luni, a murit, din cauza pneumoniei, pentru că tatăl nu a avut bani să-i cumpere medicamente.

Postarea lui Sunny a fost redistribuită de peste 7000 de ori, în câteva zile. Imediat, reacțiile au început să apară. Actori, afaceriști, artiști, dar și oameni sărmani, au vrut să afle unde pot trimite bani pentru familia îndurerată.

„Cu ajutorul primit de la oameni, acești copii ar putea un viitor.”

Ultimele știri