Antena Căutare

Un copil se afla la pescuit atunci când a găsit o sticlă veche, cu un bilet neașteptat în interior. Peste ce mesaj a dat

Un băiat în vârstă de 13 ani se afla la pescuit împreună cu tatăl său atunci când a găsit o sticlă veche plutind pe apă. Ceea ce a găsit în interior l-a făcut să acționeze imediat.

Jyah Ellott a găsit un bilet ascuns într-o sticlă veche

sursa foto: Profimedia

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un băiat în vârstă de 13 ani pe nume Jyah Ellott din Australia de Sud.

Copilul se afla la pescuit împreună cu tatăl său atunci când a găsit o sticlă veche. Atunci când a privit-o mai atent, acesta a observat că în interior se afla un mesaj.

Un băiat a găsit o sticlă ce avea înăuntru un bilet cu un mesaj neașteptat

Jyah, un copil în vârstă de 13 ani, se afla la pescuit împreună cu tatăl său (Paul Ellott), mama (Carla) și sora sa (Mia, în vârstă de 11 ani. Familia petrecea ziua pe o plajă din Australia. La un

moment dat, băiatul a observat plutind în apă un obiect neobișnuit, ce i-a atras imediat atenția. Curios din fire, acesta a făcut tot ce i-a stat în putință ca să-l prindă și așa a observat că este vorba despre o sticlă veche, de fapt.

Citește și: O femeie a găsit pe o plajă o sticlă veche, cu un bilet înăuntru. Hârtia din interior a făcut-o să intre în Cartea Recordurilor

Privind mai atent obiectul, copilul a observat că în interior se afla un bilet. A deschis hârtia și a descoperit un mesaj cu totul și cu totul neașteptat. Un copil în vârstă de 13 ani a scris, la data de 17 noiembrie 1969, un bilet pe care l-a pus într-o sticlă și a aruncat-0 în Oceanul Indian, în timp ce călătorea cu tatăl său din Marea Britanie spre Australia.

Jyah Ellott alături de mama, tatăl și sora sa 

Jyah Ellott alături de mama, tatăl și sora sa

La 50 de ani după ce Paul Gilmore a făcut acest gest, sticla a fost descoperită de Jyah Ellott. Coincidența a făcut ca fix un copil în vârstă de 13 ani să găsească un bilet scris de un copil de 13 ani, în urmă cu 50 de ani.

Citește și: O fetiță a lăsat chelnerilor un mesaj scris pe un șervețel. Când au citit, toți au rămas fără cuvinte. Ce a vrut să le transmită

„Bună ziua. Mă numesc Paul Gilmore, am 13 ani, sunt din Marea Britanie și călătoresc spre Australia cu acest vas, Fairstar, suntem la 1000 de mile de Fremantle. Vă rog să răspundeți”, scria pe biletul descoperit în interiorul sticlei.

Fără să mai stea pe gânduri, copilul a acționat imediat și a încercat să se ghideze după adresa biletului, ca să îl găsească pe autor, informează cei de la bbc.com.

Copilul a contactat familia expeditorului și a aflat astfel că omul avea în prezent 63 de ani și era un mare pasionat de aventuri și călătorii, pasiunea pe care a avut-o încă din copilărie. În scurt timp, chiar Paul Gilmore i-a răspuns băiatului și cei doi au păstrat legătura.

Îți amintești de „micul Hercule”, băiatul plin de mușchi care făcea sute de flotări? Cum arată azi Richard Sandrak... Invitații de la nuntă au crezut că nu văd bine. Ce „test” le-a dat mirele, ca să se poată așeza fiecare la masa lui...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x