Antena Căutare

Un crescator de vite din Kentucky hraneste animalele cu dulciuri

Seceta care a lovit Statele Unite ii obliga pe fermierii americani sa gaseasca solutii bizare pentru a-si hrani animalele. Un crescator de vite din Kentucky a inlocuit nutretul cu dulciuri si spune ca animalele se dezvolta foarte bine si par mai fericite decat inainte.

In SUA, pretul hranei pentru animale a crescut dincolo de posibilitatile financiare ale unor fermieri. Unul dintre ei a gasit si solutia de iesire din criza alimentara si isi hraneste cele 1.400 de vite cu dulciuri.

Fermierul a cumparat dulciurile la pret redus pentru ca acestea nu mai pot fi consumate de oameni, dar se dovedesc pe gustul animalelor. Continutul de grasimi al bomboanelor este chiar mai mare decat al porumbului. Totusi, fermierul are grija la cantitatea de hrana pe care le-o ofera si amesteca dulciurile cu substante minerale sau chimice pentru a nu le pune in pericol sanatatea. De cand le-a schimbat regimul alimentar, vitelor le creste constant greutatea.

Romania mai are un milionar. Premiul la Loto 6/49 a fost castigat... Drogurile sunt de domeniul trecutului. La granita SUA cu Mexicul infloreste trafiul de carne si oua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x