Antena Căutare

Un cuplu din China si-a facut poza de nunta dupa 88 de ani!

Amintirile zilei de nunta constituie cea mai de pret comoara a unei familii. Asa considera un cuplu din China. Wu Ching si sotia sa, Wu Sognshi, si-au sarbatorit prima fotografie de nunta... la 88 de ani de cand au spus "da" in fata altarului.

Wu Conghan, in varsta de 101 ani si sotia sa Wu Sognshi, 103 ani, si-au facut PRIMA poza de nunta...la 88 de ani de cand si-au unit destinele, in fata preotului.

Camerele de fotografiat erau aproape necunoscute in China in anul 1924, cand cei doi au hotarat sa se casatoreasca. Intotdeauna si-au dorit ca cel mai important moment din viata lor sa fie imortalizat si iata ca, acum, dorinta le-a devenit realitate. O firma locala de fotografie le-a facut o poza, imbracati in haine de miri, dupa aproape noua decade de casnicie. Cei doi batranei au fost extrem de fericiti cand fotograful le-a aratat pozele realizate pe laptop.

Aceasta initiativa face parte dintr-un program de voluntariat a unei firme locale, ce trimite fotografi sa ajute cuplurile care nu au avut sansa de a-si face un album de nunta.

foto: TheSun

S-a inventat deodorantul comestibil, sub forma de bomboane... The Today Show, primul matinalTV din lume, ramane in topul audientelor si la 60 de ani de la prima difuzare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x