Antena Căutare

Un fotograf surprinde o creatură care îngrozește planeta! Ce au descoperit oamenii de știință despre acest specimen misterios

Fotograful Andreas Kay a scos la iveală un specimen neobișnuit fotografiat în Ecuador. Acesta pare din imagini că are opt picioare galbene lungi și capul seamănă cu un cap de câine negru.

Fotograful Andreas Kay a scos la iveală un specimen neobișnuit fotografiat în Ecuador. Acesta pare din imagini că are opt picioare galbene lungi, corpul seamănă cu cel de păianjen, iar capul pare a fi un cap de câine negru.

Experții suspectează că aspectul acestei creaturi bizare pare mai degrabă să fie o arahnidă prădătoare în sălbăticie.

Această fotografie apărută pe Twitter a devenit virală pe rețelele de socializare și a scos la iveală existența unei creaturi bizare în pădurile tropicale din Ecuador, subiect care le dă bătăi de cap inclusiv omeniilor de știință care studiază îndeaproape arahnidele.

Ca și alte arahnide, această creatură ciudată are 8 picioare, însă ce o deosebește de alte tipuri de arahnide, este prezența celor două antene pe care alte specii nu le au.

Un fotograf surprinde o creatură care îngrozește planeta! Ce au descoperit oamenii de știință despre acest specimen misterios

Discuțiile pe baza acestei creaturi s-au aprins foarte tare pe rețelele de socializare, mulți dintre utilizatori solicitând verificarea autenticității pozei, neexcluzând ipoteza unor editări în programul Photoshop.

Fotograful de origine rusă, Andreas Kay, este recunoscut pentru pasiunea sa îndreptată către arahnide și pentru explorarea creaturikor ciudate din pădurile tropicale.

Sondă extraterestră descoperită lângă Pământ! Cercetătorii au descoperit dovezi că extratereștrii există! „Mă bazez pe d... Biserica din România în care mii de oameni vin să vadă minunea cu... turn!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x