Antena Căutare

Vrei un profil de instagram ca al vedetelor? Un fotograf profesionist îți spune ce trebuie să faci

Instagram a devenit, fără doar și poate, cea mai populară aplicație, iar profilul fiecăruia dintre noi, propria carte de vizită. Chiar dacă avem simț estetic, sau nu, odată ce intrăm pe un profil de instagram ne dăm seama dacă este bun sau nu. Cum se întâmplă asta?

Instagram a devenit, fără doar și poate, cea mai populară aplicație, iar profilul fiecăruia dintre noi, propria carte de vizită. Chiar dacă avem simț estetic, sau nu, odată ce intrăm pe un profil de instagram ne dăm seama dacă este bun sau nu. Cum se întâmplă asta?

Fotografa profesionistă Alexa Jade a explicat pentru Mashable care sunt greșelile făcute de fiecare dintre noi și care sunt lucrurile pe care ar trebui să le faci pentru a avea un profil mai atractiv,și totodată de a atrage cât mai mulți urmăritori.

Nu ți-ai ales o temă

Dacă ai senzația că profilul tău nu prea are consistență, cel mai probabil îi lipsește o temă. „De exemplu, dacă postezi o fotografie cu chipul unei persoane, apoi o poză cu cină de seară trecută, poate părea confuz, mai ales pentru un urmăritor care nu te cunoaște în viața reală”, a zis Jade. Recomandarea acesteia este să îți alegi o temă sau o schemă de culori și să te țîi de plan.

Fotografiile par dezordonate

Dacă vrei ca profilul tău să pară mai profesionist, e bine să nu postezi chiar orice. Dacă tot vrei ca prietenii tăi să o vadă, mai bine o postezi drept story. Dacă vrei să te joci cu mărimile imaginilor de pe profilul tău, e bine să îți găseșți un tipar, pentru a nu arăta prea dezordonat .

Fotografiile sunt luminate din spate

Fotografiile luminate din spate nu sunt așa rele atunci când ai o cameră profesională. Totuși, dacă singură armă a ta este telefonul, e mai bine să le eviți. Dacă totuși nu te poți abține, sfatul lui Jade este să creșți expunerea și să scazi contrastul acestor fotografii într-un program de editare foto.

Poze mult prea săturate

Pozele intens colorate pot fi foarte frumoase, dar există o limită fină între artă și kitsch. Dacă vrei să eviți excesele de culoare, Jade sugerează să te joci cu tonuri calde și reci din imagine (fie într-un program, fie direct în aplicația Instagram) și să scazi contrastul. Jade recunoaște că ea nu folosește niciun filtru din instagram, tot din aplicații își editează pozele.

“Capitala diversității lingvistice”, locul în care limba oficială este engleza, dar în realitate se vorbesc peste 800 de... Turiștii se plimbau printr-un abator bântuit când ceva paranormal s-a întâmplat! Ce a apărut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x