Antena Căutare

Și-au văzut munca de-o viață făcută scrum, la 80 de ani! Durere imensă pentru doi bunici din Argeș! Cum vor fi ajutați. „Mi-a venit rău!” - Video

Doi bătrâni din comuna Lereşti, judeţul Argeş, și-au văzut munca de o viață făcută scrum. Au rămas sub cerul liber, după ce un incendiu le-a distrus locuinţa în care au locuit timp de cinci decenii. 

Doi bătrâni din comuna Lereşti, judeţul Argeş, și-au văzut munca de o viață făcută scrum. Au rămas sub cerul liber, după ce un incendiu le-a distrus locuinţa în care au locuit timp de cinci decenii.

Tragedia a-a întâmplat în urmă cu trei zile, iar în momentul respectiv nimeni nu s-a gândit că situaţia îşi va găsi prea curând o rezolvare. Doar că unul dintre nepoţii celor doi cunoaşte foarte bine puterea reţelelor de socializare.

Duminică seara, tanti Dorina şi nea Marin şi-au văzut toată munca de-o viaţă mistuită de flăcări. Nea Marin are 80 de ani şi când a zărit vâlvătaia i s-a făcut rău. A fost dus la spital, iar a doua zi, la lumină, durerea a fost şi mai mare.

„M-am dus la fată şi am văzut dimineaţă. abia am aşteptat ca să vin! Mi-a venit rău, dar m-au calmat soţia şi fata!”, a spus bătrânul Marin Anghel.

Cei doi soţi locuiau în casă de mai bine de cinci decenii. Acolo şi-au crescut cei patru copii care le-au dăruit patru nepoţi.

Prin tavanul camerelor în care au stat o viaţă se vede acum cerul. Totul a fost distrus de flăcări, iar lucrurile sunt pline de funingine.

„Era munca lor de-o viaţă!”, a spus fiul bătrânilor.

Unul dintre nepoţi nu a suportat să le vadă suferinţa aşa că, a cerut sprijin pe Internet. Iar apelul nu a rămas fără răspuns. Ştefan este student la Politehnică şi până va începe cursurile e hotărât să facă tot ce poate pentru a-i sprijini pe cei doi bătrâni.

„O parte sunt cu mine la munca de față, dar foarte multe fonduri nu de pe internet ci din apeluri la școli, licee si la o fabrică din apropiere”, a spus studeentul.

„Este nevoie de orice. Aceşti tineri care s-au mobilizat şi pe retele de socializare. vin. sunt coordonati de cei care se ocupă. O să participam si noi cu un ajutor. Pe parcurs se va demola si se va face alta locuinta”, a declarat Marin Toader, primarul comunei Lerești.

Cei doi bătrâni au nevoie de materiale de construcţie, haine, încălţăminte, pături, lenjerii şi mobilă.

Foto - Felul în care nașterea schimbă o femeie! 33 de doamne fotografiate înainte și după ce au devenit mame!... Cum arată u bebeluș de 340 de grame, născut prematur! Medicii nu i-au dat nici o șansă, dar azi arată senzațional | FOTO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x