Antena Căutare

Un muncitor din Montpellier a fost dat afara pentru ca tragea vanturi!

Colegii l-au rugat in repetate randuri sa inceteze, dar fara sorti de izbanda

Mai intai, l-au rugat cu frumosul. "Nu e normal ce faci, te rugam sa te controlezi". Nimic. Apoi, au mers la directiune. "Nu mai putem lucra cu el in birou, sconcsul e mic copil!". Din nou, nimic. Apoi, i-au dat, in scris, amenda. Degaba. Asa ca l-au dat afara. Vorbim despre un muncitor din Montpellier acuzat ca trage, non stop, la munca, vanturi!

Cazul a starnit multe reactii in Franta. Muncitorul din Montpellier a facut recurs, acuzand compania de discriminare, dar, potrivit rezolutiei 10/04404 din 22 martie 2012, justitia a dat castig de cauza angajatorului. "Angajatul a comis, deliberat si in mod repetat, abateri de la regulile de trai intr-o comunitate, aducand prejudicii colegilor lui. Mai mult, a fost generator de tensiuni la locul in care muncea, reprezentand un caz serios pentru demitere!"

Problema francezului este similara cu cea a englezului Daniel Cambridge, un muncitor din reteaua de magazine "Waterstone" din localitatea Burton-upon-Trent. Daniel, 27 de ani, declarase ca problemele de "turbulenta" sunt cauzate de faptul ca in ultimele trei saptamani luase "Citaloprama", un antidepresiv. "Faptul ca trag vanturi e efectul secundar al consumului acestui medicament. Nu pot crede ca am fost dat afara din acest motiv. E ca si cum as avea o dizabilitate. Nu poti goni un om pentru ca nu are o mana sau un picior", a spus el.

Ultimele cuvinte ale lui Che Guevara: "Da, uneori mai gresim si noi!"... S-a descoperit teatrul unde au jucat Romeo si Julieta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x