Un ORB a aflat SECRETUL soției lui după 32 de ani de căsnicie. A cerut imediat DIVORȚUL. Ce a tăinuit femeia este incredibil

John Paul Davis, a hotărât să depună actele de divorț imediat ce a aflat secretul pe care soția lui i l-a ascuns timp de 32 de ani cât au fost căsătoriți.

John Paul Davis, a hotărât să depună actele de divorț imediat ce a aflat secretul pe care soția lui i l-a ascuns timp de 32 de ani cât au fost căsătoriți.

Bărbatul susține că are o aversiune teribilă față de afro-americani, iar soția lui știa asta. Motivul divorțului a fost faptul că ea ”a profitat de invaliditatea mea și m-a făcut să cred că este caucaziană”.

Niciodată nu s-ar fi căsătorit cu o femeie afro-americană și nici cele trei decenii petrecute împreună nu l-au făcut să-și schimbe convingerile.

”Această femeie perfidă și diabolică a abuzat de generozitatea și de bunătatea mea mai mult de 30 de ani, pretinzând că este altcineva. Am aflat că este de culoare cu câteva săptămâni în urmă când mi-a spus un prieten. Ceea ce a făcut ea este o fraudă și ar trebui să facă pușcărie pentru asta!”, a spus John Paul reporterilor cu care stat de vorbă.

Doamna Davis neagă orice acuzație făcută de soțul ei, spunând că nu a înșelat pe nimeni și că nu a negat niciodată cine este de fapt și ce culoare are pielea ei.

”Nu m-a întrebat niciodată, direct, dacă sunt de culoare. Eram convinsă că știe asta. Nu am pretins niciodată că sunt albă. Eu sunt cea care fac toate treburile în casă, nu știu cum crede că am profitat de el. Eu sunt victima ... Timp de 32 de ani am stat alături de un ticălos rasist!”, s-a apărat femeia.

Ultimele știri