Antena Căutare

Un pacient care a sfidat moartea a cerut-o de soție pe asistenta care l-a îngrijit: ”Am avut o conexiune specială!”

Un atlet în vârstă de 37 de ani a fost la un pas de moarte, însă accidentul pe care l-a suferit i-a schimbat viața în bine pentru totdeauna, întrucât și-a cunoscut marea dragoste. 

Un atlet în vârstă de 37 de ani a fost la un pas de moarte, însă accidentul pe care l-a suferit i-a schimbat viața în bine pentru totdeauna, întrucât și-a cunoscut marea dragoste.

Damien LeRoy, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a fost la un pas de moarte în urmă cu trei ani, când a avut un accident cu parapanta, în Florida, Statele Unite ale Americii. A ajuns în stare gravă, la spital, unde a cunoscut o asistentă care i-a cucerit inima pentru totdeauna.

Bărbatul și-a rupt spatele, patru coaste și pelvisul atunci când a sărit de la mai bine de 50 de metri înălțime, iar parapanta sa a scăpat de sub control.

Damien a fost internat în stare gravă, în spital și a fost norocos că a supraviețuit, însă în urma accidentului a avut fractură de femur, de pelvis și de stern, dar și plămânii perforați și patru coaste rupte. A trecut prin momente dramatice, însă în toată perioada i-a fost alături Alex, o asistentă frumoasă, de care s-a îndrăgostit iremediabil.

Citește și: O poveste de iubire... încâlcită! Gemelina, prietenă cu amanta soțului, de mai bine de 17 ani

Trei ani mai târziu, acesta a decis să o ceară în căsătorie, așa că a pus la punct un plan bine organizat, alături de o prietenă și de șefa ei.

Un pacient care a sfidat moartea a cerut-o de soție pe asistenta care l-a îngrijit: ”Am avut o conexiune specială!”

Damien a cerut-o pe Alex chiar în rezerva în care a fost internat, iar întreg momentul a fost filmat, făcând senzație pe internet.

”Nu puteam să întâlnesc o femeie mai frumoasă și mai bună decât Alex. Am decis să o cer de soție în spital, pentru că aici am cunoscut-o, cu trei ani în urmă. Am avut o conexiune specială.”, a declarat tânărul.

Citește și: Andreea Bălan, mărturisiri neașteptate despre povestea de iubire cu George Burcea: ”Din start l-am ales! Mi-a plăcut din prima clipă!”

Alex și Damien s-au cunoscut în spital, însă tânăra avea iubit atunci. Au rămas prieteni, iar după un an de zile, când aceasta era singură, au reluat legătura. Au ajuns să fie împreună.

Deși nu și-au făcut planuri de nuntă, Damien insistă că nu se vor căsători la capela din spital.

Cât plastic mâncăm din cauza poluării: cantitatea este șocantă... Ce spun și cum gândesc femeile. Care sunt sfaturile specialiştilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x