Antena Căutare

Ce trebuie făcut atunci când bebelușul plânge încontinuu? Un pediatru liniștește un copil în mai puțin de 30 de secunde (VIDEO)

Un clip de care se bucură tot internet, dar mai ales mămicile, a devenit viral, după ce a fost vizionat de mai bine de patru milioane de oameni. În rolul principal, un micuț, în cel secundar, un medic pediatru, Robert Hamilton pe numele său, care a dezvăluit trucul inedit, cu ajutorul căruia bebelușul a fost calmat în 30 de secunde.

Un clip de care se bucură tot internet, dar mai ales mămicile, a devenit viral, după ce a fost vizionat de mai bine de patru milioane de oameni.

În rolul principal, un micuț, în cel secundar, un medic pediatru, Robert Hamilton pe numele său, care a dezvăluit trucul inedit, cu ajutorul căruia bebelușul a fost calmat în 30 de secunde.

Site-ul boredpanda.com publică materialul video în care doctorul, cu 30 de ani de experiență în tratarea copiilor, îl ia pe micuț în brațe, îi pune mâna stâgă pe piept, pe cea dreaptă peste stânga, iar apoi îl ridică. Surprinzător, bebelușul se liniștește.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Clipul a devenit imediat un fel de tutorial, lăudat de mămicile care susțin că metoda chiar functionează.

Reproducerea unor priveliști din China, în Cartea Recordurilor! Cel mai mare mozaic, realizat din cuburi rubik, e impres... Aici a început Revoluția din Decembrie 1989. Crucișătorul unde a fost decisă soarta lui Ceaușescu și a României.”I-am zi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x