Antena Căutare

Un pensionar a ajutat un traficant de droguri să scape, din plictiseală! „Omul se simte singur și...”

Un pensionar de 81 de ani a ajuns să meargă la închisoare după ce, din plictiseală, a ajutat un traficant de droguri să scape de autorități!

Ian Hemmens din Marea Britanie a ajutat un traficant de droguri să scape, după ce acesta înjunghiase un rival într-un atac extrem de periculos.

Pensionarul a fost acuzat de faptul că l-ar fi ajutat pe Mahamud Sami să zboare în Bahrein după incident, motiv pentru care a fost condamnat la nouă luni de închisoare.

Practic, bătrânul și-a folosit mașina pentru a-l ajuta pe atacator să călătorească de la Chichester la Bognor Regis, după o altercație cu un lituanian. Aflat la locul atacului, pensionarul l-a luat cu mașina pe inculpat și l-a dus la destinația dorită de acesta, deși se vedea clar că are pete de sânge pe el și poate fi suspect de trafic de droguri.

Mai mult decât atât, pensionarul l-a dus pe atacator la mai multe adrese, timp de o zi și o noapte, complicând mult cursul anchetei și prevenind arestarea lui. La scurt timp după incident, atacatorul a luat un avion către Bahrein, reușind astfel să scape de autoritățile britanice.

Un pensionar a ajutat un traficant de droguri să scape, din plictiseală! „Omul se simte singur și...”

Judecătorii au încercat să-și dea seama ce motive a avut bărbatul pensionar ca să devine complicele unui traficant de droguri, dar răspunsul avocatului i-a șocat pe toți:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În apărarea sa, pensionarul a spus că îi place mult să vorbească și să discute cu oamenii și de asta a acceptat să ia în mașină cu el pe cineva. Acum, omul trebuie să stea nouă luni la închisoare pentru faptele sale!

FOTO/ Galerie de artă sau scene dintr-un film de groază? Doi tineri artiști eu prezentat, dezbrăcați complet, scene maca... Uimitor! ȘASE dintre cele mai spectaculoase sate din lume se află în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x