Antena Căutare

Un pește și-a făcut apariția de sub nisip, îngrozindu-i pe toți cei aflați la plajă. Imaginile au devenit virale

Oceanul le rezerva surprize terifiante celor care merg să se răsfeţe sub razele arzătoare ale soarelui şi mai apoi în apele răcoroase care se întind în faţa lor! O plajă din Virginia le-a oferit o imagine înfiorătoare oamenilor.

Oceanul le rezerva surprize terifiante celor care merg să se răsfeţe sub razele arzătoare ale soarelui şi mai apoi în apele răcoroase care se întind în faţa lor! O plajă din Virginia le-a oferit o imagine înfiorătoare oamenilor.

Un peşte cu o înfăţişare extrem de ciudată şi înfiorătoare şi-a făcut apariţia de sub nisip. Se pare că ar fi vorba despre o specie care se îngroapă sub nisip și stă la pândă.

De asemenea, acest peşte foloseşte şocurile electrice, ceea ce îl transformă într-un prădător de temut. Chiar şi aşa nu reprezintă un pericol pentru oameni, însă înfăţişarea să te-ar putea pune pe fugă, fără să stai prea mult pe gânduri.

Schimbare inedită în spațiu! Fenomenul astronomic va putea fi observat pe cer, din orice colț al lumii. Abia în 2018 se ... Cum crești o plantă de avocado, chiar la tine acasă! E mai simplu decât crezi! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x