Antena Căutare

Un pilot a EMOȚIONAT o lume întreagă! „Știu că s-a întâmplat asta, dar eu vă promit că...”

Un pasager a avut curajul să zboare cu compania Germanwings, deși presa internațională încă vorbește despre avionul prăbușit recent.

Un pasager a avut curajul să zboare cu compania Germanwings, deși presa internațională încă vorbește despre avionul prăbușit recent.

Se pare că bărbatul s-a urcat în aeronavă și aștepta să decoleze, atunci când unul dintre piloți a ieșit din cabină și a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant.

Pilotul a spus că trece prin niște momente de tensiune maximă, alături de ceilalți colegi ai săi de echipaj, având în vedere tragedia întâmplată recent cu un avion al acestei comapnii. Totuși, acesta a spus că își iubește meseria și că mulțumește tuturor fiindcă încă mai au pasageri la bord.

De asemenea, pilotul a spus că a dorit să vină în fața pasagerilor, pentru a se prezenta și pentru a intra în contact cu ei, în speranța că tensiunea va mai dispărea.

„Totul va bine, fiindcă voi avea eu grijă” a spus mesajul transmis în trei limbi străine, în speranța de a câștiga încrederea călătorilor din avion.

S-a dus la salon să își pună extensii de păr, dar a avut un ȘOC când s-a privit în OGLINDĂ! Uite ce a pățit această tână... Semnificația VISELOR! Uite ce MESAJE se ascund în spatele acestora! Învață cum să le înțelegi mai bine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x