Antena Căutare

Un preot a vândut bilete spre Rai cu 500 de dolari

Un pastor dar și soția acestuia din Zimbabwe au fost arestați după ce au vândut bilete către rai. Prețul unui bilet era de 500 de dolari și valabil doar pentru o singură persoană.

Un pastor dar și soția acestuia din Zimbabwe au fost arestați după ce au vândut bilete către rai. Prețul unui bilet era de 500 de dolari și valabil doar pentru o singură persoană.

„Nu mă interesează ce spun oamenii și poliția despre mine, sunt urmărit penal pentru că fac munca Domnului. (…) Iisus Hristos mi s-a arătat și mi-a dat biletele făcute din aur pur, pentru ca eu să le vând oamenilor care vor să se salveze”, a spus pastorul.

Atât pastorul cât și soția acestuia sunt acuzați de înșelătorie, după ce le-au promis credincioșilor că biletul către rai este de 500 de dolari, iar aceștia nu vor mai avea parte de Judecata de Apoi.

Cu toate acestea, mii de oameni protestează și cer eliberarea imediată a pastorului. Poliția a găsit în casa pastorului 10.000 de dolari.

Pastorul le-a spus oamenilor că biletele sunt 100% din aur, dar în realitate acestea sunt bucăți de lemn aurite. Pe fiecare scrie „Bilet spre Rai. Valabil pentru o singură persoană”.

Au tăiat prin rocă pentru a-l salva de la înec. A fost prins cinci ore între roci, iar apa i-a ajuns până la gât... 38 de ani de la nunta prințesei Diana cu prințul Charles. 12 lucruri inedite despre nunta secolului...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x