Antena Căutare

Un primar s-a căsătorit cu un aligator și tot satul a fost de acord. Cum a arătat ritualul nupțial al celor doi

Un primar a reușit să șocheze atunci când a luat uluitoarea decizie de-a se căsători cu un crocodil. Întâmplare a ajuns pe internet și a făcut rapid înconjurul lumii. Ce s-a întâmplat la ritualul nupțial.

imagine cu un aligator Galerie
Primarul a dezvăluit de ce a recurs la un asemenea gest, de fapt | sursa foto: Profimedia

Pare greu de crezut, dar situația este una cât se poate de reală. Un primar i-a lăsat mască pe toți cunoscuții săi atunci când a anunțat că se va căsători cu un aligator. Deși inițial mulți l-au privit ciudat, omul a făcut nuntă cu reptila, dintr-un motiv cât se poate de surprinzător. Se pare că a existat chiar și un ritual nupțial.

Un primar s-a căsătorit cu un aligator, iar explicația este una neașteptată. Ce ritual nupțial au avut

Această inedită întâmplare a avut loc în Mexic, acolo unde primarul Victor Hugo Sosa a decis într-o bună zi că trebuie să facă tot ce îi stă în putință pentru a aduce prosperitatea și abundența în satul său, adică în San Pedro Huamelula. De aceea, omul a luat incredibila decizie de a se căsători cu un aligator.

Citește și: Ce a putut să ceară o mireasă surorii sale, chiar cu puțin timp înainte de nuntă! Femeia a recunoscut totul

Reptila în vârstă de aproximativ șapte ani este numită adesea și „mica prințesă” și mulți localnici o consideră a fi o adevărată zeitate ce o întruchipează pe Mama Pământ.

Tocmai de aceea, primatul respectivei localități a decis să facă pasul cel mare și să o aleagă de „soție” pe reptila respectivă. Căsătoria cu aligatorul a fost privită ca un mod în care oamenii intră în legătură cu divinitatea, lucru ce va aduce, astfel, prosperitatea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ritualul nupțial a fost unul colorat și inedit, cu muzică tradițională și localnici dansând. Mai mult decât atât, în mod neașteptat a existat chiar și un sărut al mirelui pentru proaspăta sa mireasă, reptila.

Citește și: Fiul n-a vrut să-i invite la nuntă, așa că părinții băiatului au recurs la un gest complet neașteptat. Ce au putut să facă

Au sunat trompete, s-au bătut tobe și totul s-a petrecut într-o atmosferă cu mult fast, la care au luat parte numeroși localnici. Mireasa-aligator a fost purtată pe brațele primarului cu pricina pe străzile satului, totul în timp ce bărbații și-au fluturat pălăriile, în semn de respect.

„Pentru mine a adus o foarte mare bucurie și m-a făcut să fiu și mai mândră de rădăcinile mele. Este o tradiție extrem de frumoasă”, a dezvăluit Elia Edith Aquilar, nașa mirilor, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Totuși este foarte important de menționat faptul că aligatorul cu care s-a căsătorit primarul a avut botul legat în timpul ritualului nupțial, pentru a evita o posibilă mușcătură în momentul în care primarul a dorit să își sărute „mireasa”.

Se consideră că acest ritual e vechi de sute de ani și se asemănă cu o rugăciune de invocare a binelui într-un sat.

Locul unic din lume, unde 17 copaci cresc pe acoperișul unei biserici. Ce spun preoții despre minunea lăcașului Sfintei ... Un bărbat stătea pe canapea atunci când a auzit un sunet bizar. A dat pernele deoparte și a încremenit de spaimă. Peste ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x