Antena Căutare

Ce a putut să ceară o mireasă surorii sale, chiar cu puțin timp înainte de nuntă! Femeia a recunoscut totul

O mireasă a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când i-a cerut surorii sale ceva complet neașteptat, chiar înainte de nuntă. Când au aflat ce a putut femeia să facă, mulți au criticat-o din plin.

miri la nunta Galerie
O mireasă a avut o cerere complet neașteptată pentru sora ei, chiar înainte de nuntă | sursa foto: Profimedia

O femeie a dezvăluit ce gest a putut să îi facă propria soră, chiar cu puțin timp înainte de nuntă. Întâmplarea a devenit virală și a stârnit numeroase reacții în rândul internauților.

Ce a putut să ceară o mireasă surorii ei, chiar cu puțin timp înainte de nuntă

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut o tânără, a cărei soră a decis să se mărite. Aceasta s-a bucurat sincer pentru vestea primită, dar totul s-a transformat într-o experiență neplăcută atunci când viitoarea mireasă a îndrăznit să vină cu o cerere neașteptată. Gestul ei a scandalizat oameni din întreaga lume.

Citește și: Fiul n-a vrut să-i invite la nuntă, așa că părinții băiatului au recurs la un gest complet neașteptat. Ce au putut să facă

Sora miresei a fost cea care și-a luat inima în dinți și a povestit totul în detaliu, dorind totodată să afle părerea celor din jur. Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară.

Tânăra a dezvăluit faptul că trebuia să se mărite în august 2021, dar logodnicul ei a murit chiar cu o lună înainte de nuntă, într-un tragic accident de mașină. Încă îndoliată, aceasta a ales să se mute în casa părinților și a luat cu ea și rochia de mireasă pe care nu a apucat s-o poarte, dar care a căpătat valoare sentimentală. Într-o zi se pare că sora ei i-a dat vestea că urmează să se mărite. Inițial, acest lucru a bucurat-o. Ulterior, din cauza bugetului restrâns, viitoarea mireasă a recurs la un gest ce i-a enervat pe mulți: a mers la sora ei și i-a cerut să-i dea rochia ei de mireasă, pe care oricum n-o purtase.

Citește și: Ce a putut face sora miresei, chiar în ziua nunții! Tânăra de 23 de ani a recunoscut totul

„Am fost de-a dreptul șocată de rugămintea ei, dar am refuzat-o în cel mai politicos mod posibil. Apoi, ea și mama au început să vorbească despre problemele financiare, despre eforturile depuse și de faptul că am puterea să de-a ajuta, dar refuz să fac asta. Le-am explicat că acea rochie are o însemnătate aparte pentru mine, dar nu au vrut să audă, tot ce au spus a fost că nu pot avea amintiri cu o rochie pe care nu am purtat-o la nunta mea. Atunci, sora mea m-a făcut egoistă, mama i-a ținut partea și concluzia a fost că am greșit și că nu sunt în stare să depășesc momentul cu moartea logodnicului meu și să merg mai departe. Atunci am început să mă simt ciudat și m-am întrebat dacă nu cumva ele au dreptate în privința mea. Am primit și un ultimatum, să văd ce fac cu rochia”, a scris tânăra pe Reddit, în dorința de-a cere sfatul și părerea celor din jur, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Într-un timp extrem de scurt, mai bine de 1.000 de persoane au răspuns la mesaj și au fost de părere că nu sora, ci mireasa a greșit pentru faptul că a îndrăznit să recurgă la un asemenea gest.

O femeie a găsit un bilet lăsat în geamul mașinii. Vecinii i-au lăsat un mesaj complet neașteptat. Ce a citit... Locul unic din lume, unde 17 copaci cresc pe acoperișul unei biserici. Ce spun preoții despre minunea lăcașului Sfintei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x