Antena Căutare

Un șofer din Cluj a fost uimit de ce i-a ieșit în față pe drum: „La ce prețuri sunt cred și eu că încep să apară și din astea”

Un bărbat din Cluj nu și-a putut crede ochilor când s-a trezit în fața mașinii cu un animal inedit pe străzile din România.

bărbat la volan pe un drum
Un șofer din Cluj a fost uimit de ce a văzut pe marginea drumului | Shutterstock

Un șofer din Cluj a avut parte de aventura vieții pe șosea. Nu i-a venit să creadă când, în fața mașinii, a apărut un animal deloc comun în România.

Ce i-a ieșit în față pe carosabil șoferului din Cluj

Bărbatul era pe un drum în apropiere de Feleacu, când în fața mașinii i-a apărut o cămilă. Animalul nu părea deloc speriat de trafic, văzându-și liniștit de drum.

Citește și: O fată a salvat un animal, crezând că e un pui de pisică, dar când a crescut și-a dat seama că se înșelase. Ce era, de fapt

Șoferul a scos telefonul și a filmat cămila care se deplasa liniștită în căutare de mâncare. El a postat pățania pe Tik Tok, unde a atras o sumedenie de reacții.

„De când avem cămile la Cluj?” se întreabă șoferul uimit de animalul de pe marginea drumului.

Citește și: Creatura care a uimit o lume întreagă. Se credea dispărută din anul 1936, dar și-a făcut din nou apariția pe o plajă din Africa

Urmăritorii săi s-au grăbit să-i răspundă în comentarii, în stilul caracteristic, plin de haz și (auto)ironie:

„Dacă avem prețuri de Dubai la locuințe...”, „Abdul dat la mine o cămilă și luat fata”, „Încălzirea globală”, „La ce prețuri sunt cred și eu că încep să apară și din astea”, „Păi Cluju' deja îi ceva locație exotică oricum la ce prețuri îs acolo la toate”, „Era tare dacă avea și căruță” sau „Las' că am avut lei la Târgoviște” ori „Ce vă mai miră 🤣🤣 toate sunt posibile în România”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O femeie și-a cumpărat un pui de câine, dar apoi a descoperit ce „secret” ascundea animalul, de fapt. Ce a aflat

Bărbatul a dorit să afle cum a ajuns animalul acolo, iar răspunsul a venit destul de repede. Cămila provenea de la Wonderland Resort.

Potrivit unei surse, reprezentanții Wonderland Resort au declarat pentru un Știri de Cluj că este chiar de la ei. Aceștia dețin animalul de doi ani, după ce l-au cumpărat din Austria.

Citește și: Celebra actriță care și-a clonat câinele de două ori. Câți bani ar fi scos din buzunar pentru o replică a animalului de companie

„Am adus-o, acum doi ani, din Austria, de la un circ unde fusese abandonată. Are grajdul ei, împreună cu caii, dar o mai lăsăm liberă prin curte”, spun cei de la Resort.

„O lăsăm prin livadă, dar acuma cum nu mai are ce mânca acolo și vine să mănânce frunzele de la pomii ornamentali. O lăsăm afară cât vrea. Dacă îi este frig, merge în grajd. Ne mai sună vecinii, la unul i-a stricat o poartă. Câteodată ajunge până în Calea Turzii”, mai adaugă ei.

Citește și: Localnicii n-au știut dacă au găsit o sirenă sau un animal bizar, așa că au îngropat corpul de teama unui blestem. Ce zic experții

De asemenea, aceștia precizează că doresc să ridice în zonă un parc zoo, care să se întindă pe aproximativ 20 de hectare.

Solstițiul de iarnă 2023. De ce iarna astronomică începe pe 22 decembrie... O femeie a cumpărat cu numai 18 lei o vază „banală” și s-a îmbogățit la scurt timp după ce a aflat ce era, de fapt, obie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x