Antena Căutare

"Un spectacol pasionant, obsedant": In Marea Britanie, spectatorii pot merge la teatru... in toaleta

Subiectul piesei intitulate "Navigand" este unul mai putin accesibil: o intalnire imaginara intre Virginia Woolf, scriitoarea britanica din secolul trecut, si Ofelia, personajul lui Shakespeare. Dar si mai ciudat este spatiul unde este prezentat spectacolul: toaleta doamnelor, de la teatrul regal din Nottingham. Spectatorii sunt putini, dar reactiile lor sunt foarte puternice.

Cele trei actrite ale trupei nu au ales intamplator, ca scena, toaleta. Atat Virginia Woolf, cat si Ofelia s-au sinucis prin inec, iar corpul scriitoarei a fost gasit abia dupa cateva zile de la disparitie. Piesa imagineaza ca ea a petrecut acest timp intr-o toaleta fabuloasa, in care s-a intalnit cu Ofelia si cu un alt personaj, o femeie obisnuita pe nume Romola. Relatiile dintre cele trei eroine ii implica, prin forta lucrurilor, si pe spectatori.

“Era pasionant, obsedant, iti dadea fiori, iar uneori ti se rupea inima. Unul din cele mai originale lucruri pe care l-am vazut”, a spus unul dintre spectatori.

Spectacolul este prezentat la Nottingham in cadrul Festivalului Tinerilor Artisti. Cele trei actrite doresc sa continue sa joace aceasta piesa, in masura in care vor gasi toalete potrivite.

Foto: guardian.co.uk

Vezi cum se "parcheaza", in aer, un Boeing CH-47 Chinook!... Prietenie neobisnuita intre o fetita de un an si jumatate si o gorila...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x