Antena Căutare

Un tânăr a comandat un sandviș pentru iubita lui. Când livratorul a adus comanda, femeia a trăit o surpriză imensă. Peste ce a dat

Un bărbat a comandat un sadnvivș pentru iubita lui, dar când livratorul a adus comanda, femeia a avut parte de o surpriză uriașă, pe care n-o va uita prea curând. Peste ce a dat femeia atunci când a deschis punga?

Când a văzut ce se află în pungă, femeia a avut parte de o surpriză uriașă

sursa foto: Shutterstock

Un tânăr a apelat la un serviciu de livrare a mâncării pentru a comanda un sandviș pentru partenera lui. La scurt timp după, atunci când livratorul a adus comanda, nu mică a fost surpriza femeii atunci când a văzut ce se află în pungă, de fapt.

Un bărbat a comandat un sandviș pentru iubita lui, dar când livratorul a adus punga tânăra a trăit o surpriză uriașă

Aceasta este povestea lui Jim Lardner din Clydebank (Scoția). La un moment dat, printre numeroase alte comenzi, cei de la cafeneaua Kilbowie Cafe au primit și o cerere ceva mai neobișnuită. Jim a comandat un sandviș pentru iubita lui, a cerut să fie făcut cu pâine toast și să fie adăugată ceapă roșie.

Citește și: O tânără și-a comandat mâncare și un sos de usturoi, dar când a deschis punga a rămas uluită. Peste ce a putut să dea

Până acum, nimic ieșit din comun. Totuși, când au citit până la final lista de indicații, cei de la restaurant au rămas fără cuvinte. Practic, clientul îi ruga să scrie pe cutia de mâncare mesajul „Vrei să te căsătorești cu mine?”. Înțelegând că este vorba despre o treabă cât se poate de serioasă, cei de la cafenea s-au conformat imediat, ba chiar au mai și desenat inimioare pe cutie, pentru ca totul să arate ieșit din comun.

„Livrare fără contact. Puteți să puneți ceapă roșie pe toast, vă rog? Și să scrieți mesajul vrei să te căsătorești cu mine pe cutia sandvișului. O să îi placă la nebunie. Mulțumesc!”, a scris omul în comanda trimisă la cafenea, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Citește și: O femeie și-a cumpărat un sandviș și s-a apucat de mâncat. În câteva minute a făcut o descoperire ce a uluit-o. Peste ce a dat

Când livratorul a adus comanda, femeia a avut parte de o surpriză pe care, cu siguranță, nu o va putea uita prea curând. Totuși, lucrurile nu au mers așa cum se aștepta bărbatul. Ulterior, acesta a scris un mesaj pe contul său de Twitter prin care a dezvăluit că iubita i-a refuzat cererea în căsătorie. Nu se știe care a fost motivul exact al refuzului, dacă are legătură cu relația în sine sau cu modul în care a fost făcută cererea în căsătorie, dar cu siguranță povestea a ajuns pe internet și a devenit virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

Unii s-au amuzat din plin spunând că, cel mai probabil, omul a decis s-o ceară pe iubita lui cu un inel de ceapă, în timp ce alții au lăudat doza de romantism și de creativitate a lui Jim Lardner.

O tânără stătea la masă cu familia atunci când un strâin s-a apropiat de ea și i-a dat o veste total neașteptată. Ce i-a... Alexandru Rafila a anunțat când am putea scăpa de certificatul verde și mască! Care ar putea fi ultimele restricții...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x