Antena Căutare

Un tânăr a slăbit 133 de kilograme, după ce prietenul său cel mai bun a început să îi trimită astfel de mesaje! Ce l-a motivat?

Un tânăr din Marea Britanie a reușit să impresioneze o lume întreagă cu povestea sa incredibilăde viață, devenind astfel un adevărat exemplu de ambiție. Este vorba despre chef Jamie Brooks, care a slăbit 133 de kilograme în doar un an! Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că acest lucru se datorează prietenului său.

Un tânăr din Marea Britanie a reușit să impresioneze o lume întreagă cu povestea sa incredibilăde viață, devenind astfel un adevărat exemplu de ambiție. Este vorba despre chef Jamie Brooks, care a slăbit 133 de kilograme în doar un an! Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că acest lucru se datorează prietenului său.

Jamie a început să se îngrașe la vârsta de 14 ani. Totuși, după ce a dus un stil de viață extrem de nesănătos, acesta și-a dat seama că a venit timpul (la 31 de ani) să facă o schimbare.

A decis să slăbească. Totuși, drumul nu a fost deloc simplu. Jamie și-a rugat cel mai bun prieten să îl ajute.

Numai că metoda a fost puțin cam bizară: prietenul îl motiva pe Jamie cu mesaje dure, injurii și critici despre faptul că este gras.

Uneori chiar îi spunea simplu: „Până la 40 de ani vei muri din cauza obezității”.

Ambiționat de aceste mesaje, Jamie a slăbit și acum arată incredibil de bine! A devenit totodată și un exemplu de succes pentru oameni din întreaga lume.

Primul lungmetraj de realitate virtuală care prezintă viața lui Iisus Hristos. Spectatorii se vor întoarce cu 2.000 de a... Jerry Seinfield are o „căsuță” de doar 13 milioane de euro! Are terasa cât un parc din București! Cum arată locuința act...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x