Antena Căutare

Ca să nu-și piardă iubita, i-a dat foc la casă, doar ca să o poată salva din ghearele morții. Cum a fost prins eroul-piroman din Alba

În dragoste și război, totul e permis. Asta ar fi fost motto-ul unui tânăr din Aiud, care a dat foc casei iubitei sale, doar ca să aibă ocazia să o salveze din ghearele morții, devenind un erou pentru tânăra care se pregătea să se despartă de el.

Ca să nu-și piardă iubita, i-a dat foc la casă, doar ca să o poată salva din ghearele morții. Cum a fost prins eroul-piroman din Alba
| pexels.com

În dragoste și război, totul e permis. Asta ar fi fost motto-ul unui tânăr din Aiud, care a dat foc casei iubitei sale, doar ca să aibă ocazia să o salveze din ghearele morții, devenind un erou pentru tânăra care se pregătea să se despartă de el.

Romantic incurabil sau minte diabolică?

Un tânăr de 20 de ani din Aiud, județul Alba nu a putut accepta ideea că iubita lui vrea să se despartă de el. El a încercat să repare relația cu orice preț. După ce metodele convenționale nu au avut vreun succes, o idee riscantă a prins contur în mintea lui.

Planul era extrem de periculos și ar fi pus în pericol viața multor persoane, inclusiv pe a tânărului.

Ce își dorește orice fată? Un erou, un iubit gata să înfrunte orice pericol pentru a o salva. Asta credea Sebastian când a hotărât să își pună în aplicare planul: urma să incendieze casa fostei prietene, ca să mai apoi să apară în ipostaza salvatorului fetei şi a familiei sale, luptându-se cu flăcările, scrie observator.tv.

Ușor de zis, greu de făcut. Casa nu voia să ia foc!

În timpul nopții, eroul-piroman s-a furișat în curtea locuinței fetei și a încercat de mai multe ori să pornească focul. A încercat să dea foc cu bricheta izolaţiei din polistiren de la colţul casei, nu a mers. A dat foc unei bucăți de carton pe care a aruncat-o în casă, nici asta nu a mers.

Perseverent, Sebastian a reușit să incendieze magazia ce se află în prelungirea locuinţei, focul extinzându-se rapid.

A ieșit din curte, și a așteptat în stradă, privind cu flăcările înghițeau casa în care se aflau cea pe care o iubea și familia ei. La momentul potrivit, a intrat în casă și i-a salvat.

Inițial, planul a funcționat, dar adevărul a fost scos la iveală

Pentru câteva zile, Sebastian a fost eroul localității! Doar că minciuna lui a avut o viață scurtă. Ancheta pompierilor a scos la iveală adevărul. Ajuns în fața polițiștilor, tânărul și-a recunoscut imediat vina.

Judecătorii au decis o pedeapsă de 10 luni şi 20 de zile de închisoare cu suspendare, sub supraveghere, pe o perioadă de 2 ani. Fapta a avut loc în august 2017, iar prima decizie a fost luată la Judecătoria Aiud. Dosarul se află, în prezent la Curtea de Apel unde se va pronunţa sentinţa definitivă.

E bine și la noi! Acesta este orașul din România în care se trăiește mai bine decât în Miami sau Los Angeles... Semnul Apocalipsei a apărut! Patriarhul Kiril a vorbit despre obiectul pe care îl folosim toți și care va aduce sfârșitu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x