Antena Căutare

Un tânăr s-a lăsat de liceu la 16 ani și până la majorat a ajuns milionar. Cum a reușit Pierce Woodward să devină bogat

Un tânăr a renunțat să mai meargă la liceu la vârsta de 16 ani și, doi ani mai târziu, se poate lăuda cu o avere impresionantă. Cum a ajuns acesta să câștige un milion de dolari pe an?

Pierce Woodward, selfie de pe instagram Galerie
Pierce Woodward a ajuns milionar folosindu-se de obiecte pe care alții le aruncă | Instagram

Aceasta este incredibila poveste de viață a unui băiat din Statele Unite ale Americii, pe nume Pierce Woodward. Încă de mic, el și-a dorit să ajungă cât mai bogat și să se poată lăuda cu faptul că are un venit cu șase cifre, până la vârsta de 18 ani.

Astăzi, tânărul are un Mustang și un Range Rover de lux, se poate lăuda cu o avere impresionantă și cu darurile extrem de generoase pe care le face familiei sale.

Cum a reușit un băiat care s-a lăsat de liceu la 16 ani să fie astăzi milionar

Pierce Woodward avea 14 ani atunci când și-a rugat părinții să-i dea voie să folosească garajul familiei pentru a-și deschide propria afacere. Înainte de asta, băiatul și-a exersat spiritul de antreprenoriat vânzând haine aparținând unui brand celebru din Statele Unitele ale Americii. A decis să cumpere linguri vechi, vintage, pe care mulți le aruncau, pentru a le transforma în inele.

Citește și: Freddie Figgers, poveste de viață marcantă. A fost abandonat lângă un tomberon, dar a ajuns milionar

Cu pași mici și siguri, băiatul a învățat să transforme tacâmurile în bijuterii, chiar în garajul familiei. Apoi, când afacerea a început să necesite din ce în ce mai multă implicare, adolescentul în vârstă de 16 ani și-a anunțat părinții că a decis să renunțe la liceu, ca să își crească afacerea.

Zi de zi, Pierce Woodward a muncit din greu, comenzile au început să curgă și cifrele din conturile sale s-au mărit, de la o lună la ata.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Încă de când eram un copil am decis că până la împlinirea vârstei de 18 ani voi ajunge să am un venit de șase cifre și iată că am reușit să fac asta. Am o afacere de succes ce constă în realizarea de inele din lingurițe vechi, considerate vintage. A fost o experiență terifiantă să renunț la liceu la vârsta de 16 ani, fiindcă toată lumea te condamnă pentru asta, dar am avut încă de atunci multă încredere în mine și în ceea ce urma să fac”, a dezvăluit tânărul, într-un interviu acordat celor de la Truly Show.

Citește și: Lulu este cel mai bogat câine din lume. Care este povestea animalului cu o avere de 5 milioane de dolari în cont

Acum, tânărul are 18 ani, mașini de lux și un venit de șapte cifre, căci reușește să câștige 100.000 de dolari pe lună, adică un total anual de peste un milion de dolari.

Pe lângă afacerea pe care o conduce, Pierce Woodward este și model. În prezent, acesta are aproximativ 150.000 de urmăritori pe pagina sa de Instagram. Oameni din întreaga lume îl admiră pentru modul în care a reușit să își clădească o afacere de succes dintr-un obiect aruncat de alții: furculițe vechi.

Un cuplu a ridicat un gard înalt ca să ascundă „comoara” din curte. Ce au descoperit vecinii în grădină... Ce a „ascuns” o femeie în groapa pe care a făcut-o în curtea casei sale. Imaginile au uimit oameni din întreaga lume...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x