Antena Căutare

Freddie Figgers, poveste de viață marcantă. A fost abandonat lângă un tomberon, dar a ajuns milionar

Freddie Figgers are o poveste de viață marcantă, care te poate lăsa cu gura căscată. A fost abandonat lângă un tomberon, însă a ajuns milionar.

Freddie Figgers, exemplu de pasiune și muncă Galerie
Freddie Figger, poveste de viață demnă de filmele de Hollywood | Profimedia

Povestea de viață a lui Freddie Figgers este una plină de învățături. A fost abandonat lângă un tomberon, dar a ajuns, câțiva ani mai târziu, milionar. Iată cum a reușit.

Freddie Figgers, abandonat la tomberon, milionar peste ani

Freddie Figgers are o poveste de viață condimentată complet. Deși a fost abandonat la tomberon, a reușit să-și depășească această condiție, iar acum este milionar.

La numai două zile de când se născuse, Freddie a fost găsit lângă un tomberon și a fost adoptat numaidecât de părinții săi: Nathan și Betty Mae, care au avut grijă ca lui să nu-i lipsească nimic. Dar la vârsta de 8 ani, aceștia i-au spus adevărul. Fiind curios despre ziua în care s-a născut, Freddie și-a întrebat părinții, care i-au oferit un răspuns pe care nu-l va uita niciodată.

„Mi-a spus: Uite, o să fiu direct, Fred. Mama ta biologică te-a aruncat, iar eu și Betty Mae (n.r. mama adoptivă), nu am vrut să te luăm în asistență maternală și te-am adoptat, iar tu ești fiul meu”, declară el, la mulți ani distanță de la acest eveniment.

Freddie a fost găsit abandonat lângă un tomberon de pe străzile din Florida, lăsat acolo de mama biologică a acestuia după ce l-a născut. „Când am auzit asta m-am simțit ca un „gunoi”, simțeam că am fost nedorit, dar apoi tatăl meu m-a luat de umeri și mi-a spus să nu mă las vreodată afectat de acest lucru”, a continuat el, potrivit bbc.com.

Cei doi părinți nu au avut profesii foarte bine plătite, dar cu toate astea, i-au oferit lui Freddie tot ce a avut el nevoie. Bărbatul, acum în vârstă de 31 de ani, spune că a primit toată dragostea din lume.

Copiii îi spuneau „băitaul de la gunoaie”

Copiii cu care interacționa la școală sau prin zona locuinței lor obișnuiau să-i spună în mai multe feluri, toate inuman de urâte. „Copiii obișnuiau să-mi spună „băiatul de la gunoaie”,„băiatul care nu a fost dorit” și multe altele. Îmi amintesc perioadele în care aceștia mă așteptau de la școală, mă apucau de mâini și de picioare și mă aruncau în tomberon”, continuă el.

O perioadă lungă de timp, tatăl adoptiv al lui Freddie obișnuia să îl aștepte de la școală pentru a-l conduce acasă, din frica de a nu păți ceva.

„L-am văzut pe tatăl meu cum avea grijă de toată lumea, hrănea oamenii. Tata a fost un un om incredibil și pentru faptul că m-a luat și m-a crescut ca pe propriul său fiu mi-am dat seama că așa vreau și eu să fiu”, spune el.

Deseori, el și tatăl său mergeau în locurile unde se strângeau gunoaiele și căutau ceea ce lăsau alte persoane. Dar încă de când era mic, Freddie a fost pasionat de tehnologie, în special de calculatoare.

La vârsta de 9 ani, Freddie a primit un calculator uzat, dar care l-a făcut foarte fericit. Fiindcă acel computer era uzat și nu funcționa, Freddie l-a desfăcut și după mai multe încercări de a-l reface, umblându-i în unitatea centrală, el a reșit să-l repare. Atunci și-a dat seama că se pricepe la acest lucru și că-și dorește să facă o profesie în domeniul acesta.

„Acel calculator mi-a luat toate suferințele”, spune el. La vârsta de 12 ni el a fost observat de profesorii săi pentru abilitățile sale, acesta reparând chiar calculatoarele școlii. Directorul instituției l-a chemat pe el și pe părinții acestuia la școală, i-a arătat lui Freddie sala de calculatoare defecte și i-a spus că-i oferă 12 dolari pe oră pentru reparațiile lor.

Pentru el nu a fost vorba de bani, ci mai mult o făcea din pasiune.

Ceva ani mai târziu, primarul l-a chemat să repare o problemă de asemenea natură și i-a oferit o sumă și mai mare de bani. La 15 ani el a vrut să renunțe la școală și să-și deschidă propria sa firmă, dat fiind faptul că în acel moment făcea destul de mulți bani, însă părinții săi au ținut mult la educație.

După ce tatăl lui a dezvoltat o formă de Alzheimer și pleca de acasă în timpul nopții, Freddie a reușit să creeze un dispozitiv GPS, pe care mai apoi l-a vândut cu 2,2 milioane de dolari.

Freddie și-a deschis propriile companii, iar acum este foarte bogat.

Ea e modelul care este „prea sexy” ca să poată pune poze pe internet! Cum arată Whitney Paige Venable... Ludi Delfino, modelul brazilian luat la rost de fani din pricina fotografiilor făcute pe plajă. "Alea nu pot fi num...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x