Antena Căutare

Un tânăr se juca pe calculator atunci când poliția a decins la el în casă. Ce s-a auzit după ce a sunat, din greșeală, la urgențe

Un adolescent a apelat din greșeală numărul de urgență în timp ce se juca pe calculator. Ce i-a făcut pe polițiști să descindă în locuința lui.

colaj foto tanar politie
Un adolescent a apelat din greșeală numărul de urgență în timp ce se juca pe calculator, iar poliția a descins la el în casă | Capturi Youtube

Un tânăr din Kentucky a avut parte de aventura vieții lui deși nimic nu prevestea ceea ce urma să i se întâmple. În timp ce se juca pe calculator, acesta a fost surprins de o adevărată acțiune a forțelor de ordine, el fiind cel vizat. Mai mult, acesta a fost încătușat și amenințat cu arma, deși habar nu avea ce se întâmplă. Iată cum s-a rezolvat încurcătura și ce a băgat, de fapt, în sperieți forțele de ordine din orașul american.

Un adolescent a apelat din greșeală numărul de urgență în timp ce se juca pe calculator. Ce i-a făcut pe polițiști să descindă în locuința lui

Pe data de 5 ianuarie 2023, mai mulți polițiști înarmați au descins în casa unui adolescent, după ce au răspuns la un apel de urgență primit din partea acestuia. Totul a pornit după ce Elijah Sierocki, în vârstă de 17 ani, a sunat, din greșeală la serviciul de urgență și a „recunoscut” o dublă crimă, printr-un apel care a durat patru minute, potrivit dailymail.co.uk.

„Am omorât doi oameni”, se aude spunând acesta pe înregistrare.

Forțele de ordine nu au stat pe gânduri și au mers imediat la adresă pentru a interveni. Ajunși la fața locului, polțiștii l-au găsit pe tânăr jucând un joc celebru cu împușcături, însă au înaintat cu procedurile.

Aceștia au descins în casa tânărului vizibil dezorientat de ce i se întâmplă, în timp ce era percheziționat și încătușat pentru „crima” comisă.

Ieșind din casă, cu brațele ridicate și tremurând, Sierocki încerca să le explice ofițerilor, ce s-a întâmplat, de fapt. Potrivit spuselor sale, el a apelat din buzunar serviciul de urgență în timp ce se juca celebrul joc de acțiune.

„OK, ești sigur?”, se aude spunând ofițerul înarmat, în timp ce Sierocki stătea încremenit pe treptele din fața casei sale.

„Cheamă-l la tine”, a spus un ofițer. „Continuați să mergeți până la noi”, se aude un altul spunând în timp ce tânărul se îndreaptă încet încet către ofițeri.

Ofițerii sunt apoi văzuți mergând spre Sierocki, punându-i brațele la spate și chiar încătușându-l, după apelul său făcut din greșeală la 911.

Citește și: Povestea miraculoasă a tânărului a cărui inima s-a oprit și a fost readus la viață după 2 ore. De ce afecțiune misterioasă suferă

Într-o discuție cu Sam Goldberg de la Law&Crime în podcast-ul său, After Hours, tânărul a povestit că a observat apelul la serviciul de urgență abia după ce i-a „omorât” pe cei doi jucători, atunci când a luat telefonul în mână, pentru a se uita pe TikTok.

„Așadar, am luat telefonul să mă uit pe TikTok – asta face, de obicei, când mor – și văd un apel pe telefon. Era 911”, a spus el.

„Am început să mă panichez. Am primit alte trei apeluri de la dispecerat care încercau să mă sune pentru a afla ce se întâmplă. În cel mult două minute, câinii mei au început să latre la ușa din față”, a mai povestit acesta.

Întreaga situație s-a detensionat, totuși, rapid, însă adolescentul nu va uita prea curând sperietura prin care a trecut. Ulterior, după ce forțele de ordine s-au convins că adolescentul de 17 ani nu este un criminal și doar se juca pe calculator, doi dintre polițiști chiar îl întreabă care este caracterul lui preferat din jocul cu împușcături.

Imaginile au fost filmate și au ajuns în mediul online, iar acum fac înconjurul internetului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Un tânăr i-a trimis tatălui decedat un mesaj pe telefon, dar când i-a răspuns nu i-a venit să creadă: „Și lui tata îi lipsești”

Ce este “gripa câinelui” și cum se manifestă când este captat virusul H3N2. Care sunt simptomele specifice... Ai folosit greșit până acum bețișoarele pentru testat parfumul. Cum se folosesc corect aceste benzi din toate magazinele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x