Antena Căutare

Un tânăr și-a comandat niște pantofi, dar când a deschis cutia adusă de curier a tras o spaimă de zile mari. Peste ce a dat

Un tânăr a decis să își comande o pereche de pantofi. Atunci când curierul i-a adus coletul și a dechis cutia, omul a tras o spaimă de zile mari.

barbat deschizand o cutie de pantofi Galerie
Tânărul a pozat totul și a dezvăluit tuturor peste ce a putut să dea, atunci când a deschis cutia de pantofi | sursa foto: Shutterstock

Un bărbat a reușit să uimească oameni din întreaga lume atunci când a povestit prin ce situație complet neașteptată a trecut, la scurt timp după ce și-a comandat pe internet o pereche de pantofi. Peste câteva zile, curierul i-a adus coletul și, când a deschis cutia, omul a făcut o descoperire extrem de neplăcută.

Ce a descoperit un bărbat care și-a comandat o pereche de pantofi pe internet, chiar în cutia adusă de curier

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut un bărbat pe nume Tye Kirk din Collingham, Nottinghamshire (Marea Britanie). Fiindcă își dorea să își cumpere niște încălțări noi, omul a petrecut niște timp pe internet până ce a găsit pantofii perfecți. Fără să mai stea pe gânduri, englezul a comandat mărimea potrivită și a așteptat.

Citește și: O tânără și-a cumpărat o rochie de pe internet, dar când a primit coletul a încremenit. Peste ce a putut să dea

Nu a durat mult și curierul a venit la adresa tânărului. I-a dat coletul cu produsul comandat și a plecat. Încântat că i-au venit noile încălțări, Tye Kirk n-a mai stat pe gânduri, si s-a apucat degrabă să deschidă cutia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acesta a fost însă momentul în care tânărul în vârstă de 19 ani a tras o spaimă de zile mari și a trecut printr-o situație complet neașteptată. Practic, chiar în cutia adusă de curier, în care se afla perechea de pantofi, tânărul a mai găsit și alte obiecte: niște șervețele folosite și o pereche purtată deja de chiloți.

Uluit și revoltat de ceea ce a descoperit, Tye Kirk a pozat totul cu ajutorul telefonului mobil și a publicat imaginile pe internet, ca să arate și altora prin ce a trecut.

Citește și: Un bărbat a comandat mâncare prin curier, dar când a deschis punga a avut o surpriză uriașă. Ce bilet a găsit în pungă

Așa cum era de așteptat, nu a durat mult și imaginile au devenit virale, stârnind numeroase reacții în rândul internauților. Britanicul în vârstă de 19 ani a reclamat incidentul la reprezentanții magazinului și aceștia i-au oferit un voucher cadou în valoare de o sută de lire sterline. Tânărul a refuzat însă compensația data de magazine și a dezvăluit faptul că nu mai este la fel de convins că va mai comanda ceva de îmbrăcat sau de încălțat de pe internet.

„Sunt dezamăgit că am fost nevoit să trec printr-o asemenea situație. Am dezinfectat totul după ce am văzut despre ce este vorba. Nu e suficient doar să mi se dea niște bani, drept ocmpensație. Nu înțeleg cum s-a putut întâmpla una ca asta, mai ales că eu am comandat la un magazine mare de pantofi. În cutie, pe lângă hârtia folosită și chiloți mai erau și pantofii comandați, dar și aceștia erau deja purtați”, a dezvăluit tânărul, extrem de supărat, potrivit celor de la mirror.co.uk.

Întâmplarea a devenit virală și oameni din întreaga lume au fost uimiți de cele trăite de tânăr. Specialiștii recomandă să fim foarte atenți ce și unde comandăm și, mai ales, să citim cu multă atenție ce politici de returnare are fiecare companie în parte.

Jordyn Lyne, o femeie cu un look aparent banal, reușește să cucerească toți bărbații. La ce truc apelează... Test de personalitate uluitor. Privește această iluzie optică și spune ce vezi. Vei afla lucruri neașteptate despre tine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x