Antena Căutare

Un bărbat a comandat mâncare prin curier, dar când a deschis punga a avut o surpriză uriașă. Ce bilet a găsit în pungă

Un bărbat a decis să își comande o porție de mâncare aproape de ora închiderii unui restaurant. Când livratorul i-a adus pachetul, omul a găsit în interior un bilet complet neașteptat și l-au cuprins lacrimile.

barbat ridicand o punga de hartie cu mancare comandata Galerie
Omul și-a comandat mâncare, dar a trăit o surpriză uriașă | sursa foto: Shutterstock

Aceasta este incredibila poveste prin care a trecut de curând un bărbat din Australia. Omul s-a trezit din somn la o oră destul de târzie și a decis totuși să-și încerce norocul și să comande, chiar dacă magazinul era foarte aproape de momentul închiderii.

Nu mică i-a fost surpriza atunci când a venit livratorul cu mâncarea. În pungă, omul a găsit un bilet complet neașteptat, ce l-a emoționat din plin.

Un bărbat a comandat mâncare de la un restaurant și a găsit un bilet în pungă

Pandemia de coronavirus i-a făcut pe oameni să folosească din ce în ce mai mult serviciile de livrare la domiciliu. Un bărbat din Australia s-a simțit rău și acest lucru l-a făcut să stea în pat și să doarmă până la o oră destul de târzie. Când s-a trezit, era deja aproape de închiderea restaurantului său preferat.

Citește și: O pensionară a vrut să gătească niște cartofi la cuptor, dar când a deschis ușa a trăit o spaimă uriașă. Ce a găsit în aragaz

Nu a renunțat la ideea de a-și comanda o porție de paste, așa că a dat comanda și a avut grijă să specifice următorul lucru: „Îmi pare rău că fac comanda atât de târziu, sunt foarte bolnav acum, abia ce m-am trezit din somn și voi înțelege perfect dacă nu trimiteți mâncarea și vă pregătiți de închidere”.

Practic, omul a trimis mesajul la ora 20:46, cu 14 minute înainte de închidere, dar a fost conștient de faptul că există șanse mari ca mâncarea să nu poată fi trimisă.

Un bărbat deschizând o pungă cu mâncare comandată

Omul a comandat mâncare, dar a avut parte de o surpriză uriașă

Citind mesajul clientului, angajații restaurantului au decis să facă ceva cu totul și cu totul ieșit din comun pentru omul care a comandat. Aceștia nu numai că i-au pregătit comanda, dar i-au pus în pungă și o surpriză, alături de un bilet.

Citește și: O chelneriță a dat un bilet pe furiș unui băiețel care lua masa cu părinții săi. Ceea ce a urmat e neașteptat. Ce scria pe hârtie

După ce livratorul i-a adus pastele, australianul a observat că în pungă există și o porție de pâine cu usturoi și un mesaj: „Îți mulțumim pentru frumosul mesaj, nu vă faceți griji cu privire la comanda târzie, nu ne-a deranjat. Vă trimitem niște pâine cu usturoi ca să vă ajute să vă simțiți mai bine. Mesajele precum cel dat de dumneavoastră ne fac ziua mai frumoasă! Vă mulțuimim!”, arată cei de la mirror.co.uk.

Bărbatul a fost atât de impresionat de gestul celor de la restaurant încât a lăsat pe Google o recenzie în care a lăudat din plin angajații: „Mi-au dat pâine cu usturoi din partea casei fiindcă mă simțeam rău și mi-au scris un bilet extrem de drăguț, lăsat în punga livratorului, alături de mâncare. Personal, vreau să le dau tuturor un pupic pe frunte. Pastele au fost de-a dreptul delicioase, făcute bine, aproape că îmi vine să plâng! Vă mulțumesc!”.

Ulterior, angajații au publicat întâmplarea pe internet și povestea a devenit în scurt timp virală, stârnind numeroase reacții în rândul internauților.

O pensionară a vrut să gătească niște cartofi la cuptor, dar când a deschis ușa a trăit o spaimă uriașă. Ce a găsit în a... O tânără a vrut să își cumpere o rochie, dar când a vrut s-o probeze a găsit un bilet neașteptat prins de haină. Ce scri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x