Antena Căutare

Un tată a descoperit semne ciudate pe mâna băiatului. Când și-a dat seama ce sunt, omului nu i-a venit să creadă. Ce a aflat

Un tată a descoperit semne ciudate pe mâna băiatului. Când și-a dat seama ce sunt, omul a pozat totul și a arătat dovezile pe internet.

colaj foto cu matthew beard, fiul sau si semnele facute de copil pe mana Galerie
Bărbatul a pozat semnele de pe mâna băiatului și a arătat totul pe internet | https://twitter.com/mattbeard02

Un bărbat a observat că fiul său are pe mână niște semne ciudate, Când a realizat despre ce este vorba, omului nu i-a venit să creadă și a arătat totul. Imaginile au ajuns pe internet și au devenit virale.

Un tată a descoperit că băiatul său are semne ciudate pe mână și a rămas fără cuvinte când a realizat ce arătau acestea, de fapt

Aceasta este dureroasa dezvăluire pe care care a făcut-o un bărbat pe nume Matthew Beard din Birmingham, Marea Britanie.

Era o zi ca oricare alta atunci când omul a remarcat faptul că băiatul său s-a întors de la școală având niște semne bizarre pe mână. Inițial nu a acordat importanță și a crezut că sunt doar simple desene făcute, cel mai probabil, într-un moment de plictiseală.

Citește și: O mamă a privit pozele băiețelului și a văzut că are un semn ciudat la ochi. Medicii i-au dat un diagnostic dureros

Apoi, în zilele care au urmat, băiatul a apărut cu alte și alte semne ciudate pe mână, lucru ce arăta că nu era vorba despre ceva accidental, ci despre un lucru devenit obicei.

Acesta a fost momentul în care Matthew Beard și-a luat inima în dinți și l-a întrebat pe fiul său ce reprezintă liniile tăiate de pe mână, însă ceea ce a aflat l-a îndurerat.

Elevul își desena pe mână câte o linie de fiecare dată când cineva se lua de el, îl jignea sau îl transforma în ținta bullyingului. Practic, mâinile pline de semne ale copilului erau, de fapt, o oglindă a modului în care era tratat de către cei din jur.

Citește și: Ce înseamnă dacă ai fire albe de păr și care sunt cauzele. Semnul ce te trimite imediat la medic

Extrem de supărat și furios, bărbatul a făcut imediat poze și a publicat totul pe internet, ca să arate dovada și să tragă un serios semnal de alarmă.

„Fiul meu e la școală doaar de o săptămână. Pe mâna lui, după cum se vede în poză, sunt linii ce arată de câte ori a fost victima bullyingului în ultimele două zile, fizic sau verbal. În total sunt 21 de semne. Este de-a dreptul sfâșietor. Școala trebuie să facă ceva pentru a-i pune la respect pe cei care fac bullying, părinții lor trebuie să fie amendați. Am vrut să vă arăt cât de prezent a fost acest fenomen în ultimele două zile de școală. Nu știm ca părinți ce se întâmplă mereu și ne așteptăm ca școala să fie un loc sigur pentru copiii noștri. Sper că lucrurile se vor liniști într-un mod sau altul”, a scris bărbatul pe contul său de Twitter în dreptul fotografiilor cu semnele de pe mâna fiului său, arată cei de la dailyrecord.co.uk.

Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară și postarea a adunat sute de aprecieri și numeroase reacții de la oameni din întreaga lume. Printre internauții care au lăsat mesaje au fost chiar și profesori care au confirmat faptul că în ultima vreme, bullyingul a devenit un fenomen tot mai prezent în școlile din întreaga lume.

Metoda ieftină de încălzire a locuinței care a ajuns virală pe Tiktok. Cum poți produce căldură cu o investiție de 50 de... O tânără a mers la întâlnire cu un bărbat, dar în scurt timp a făcut o descoperire ce a lăsat-o fără cuvinte. Ce a pățit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x