Antena Căutare

Un turist, mut de uimire când a ajuns la cazare. Locuința închiriată avea patul chiar lângă toaletă

Un turist american aflat în vizită în Londra a rămas fără cuvinte când a văzut că locuința închiriată nu avea nicio legătură cu realitatea. Cum au răspuns oficialii companiei de închirieri când bărbatul a arătat că baia și dormitorul erau în aceeași cameră.

imagine de stoc cu o locuință din Londra Galerie
Un turist a rămas fără cuvinte când a văzut că locuința închiriată avea patul chiar lângă toaletă | Profimedia

Un turist a devenit viral pe rețelele de socializare după ce a arătat locuința în care a fost cazat. Omul se afla într-o scurtă vacanță în Londra și a decis să apeleze la o cazare mai „low cost”, în comparație cu un hotel, dar nu s-ar fi gândit că locuința prezentată pe site-ul companiei nu are nicio legătură cu realitatea. Când a ajuns la cazare a rămas fără cuvinte când a văzut că baia și dormitorul sunt doar la câțiva centimetri distanță.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul Andreei Bănică de pe litoral. Prețul unei camere a explodat în plin sezon estival

Cazarea atipică din Londra care a stârnit amuzamentul internetului

Vă mai amintiți de garsoniera din Cluj de 11 mp de care a râs tot internetul anul trecut? Ei bine, dacă vă gândeați că nu se mai poate mai rău de atât, a demonstrat-o un turist american.

Profesorul universitar David Holtz a închiriat o locuință pe Airbnb și a rămas mut de uimire când a văzut că ceea ce era prezentat în pozele din aplicație nu avea nicio legătură cu realitatea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Acel moment când ajungi la airbnb-ul tău și realizezi că întregul spațiu este, în esență, doar o baie mare în care gazda a pus un pat”, a scris el pe Twitter, împărtășind și imagini de la locația din Londra.

În imaginile publicate de bărbat pe Twitter, se poate observa că „locuința” este un 2 în 1, cu baie și dormitor în aceeași cameră. Camera are și un geam mic, iar în fața patului se află cabina de duș, astfel că poti să faci doar un pas pentru a te pune direct la somn după un duș revigorant.

El a povestit că atunci când a rezervat camera, nu existau recenzii pe platforma de închirieri și nu și-a putut da seama doar din pozele de pe site că patul este chiar lângă toaletă.

Mesajul postat de profesorul universitar a stârnit peste 13 milioane de reacții din partea utilizatorilor, iar viralitatea lui a adus cu sine și un răspuns din partea Airbnb.

Cum a fost ademenit și înșelat un turist de către un chelner în Mykonos. A primit o notă de plată care l-a lăsat fără cuvinte

Cum a răspuns compania

Postarea virală a ajuns și în ochii celor de la Airbnb care și-au arătat compasiunea față de turist, în primă fază. Oficialii i-au cerut bărbatului adresa de e-mail de pe care a făcut rezervarea pentru a examina mai atent locația. Cu toate că și-au exprimat bunăvoința în mediul online, David Holtz a spus că Airbnb nu a soluționt sau oferit vreun răspuns în acest caz. Bărbatul și-a exprimat dezamăgirea spunând că serviciul de asistență pentru clienți nu a avut „niciun interes în a ajuta la rezolvarea problemei”.

„Mă pot aștepta la un rezultat diferit de data aceasta?”, a mai scris el în mediul online.

Jurnaliștii Mirror a contactat compania de asigurări pentru o declarație.

„Echipa noastră de servicii pentru clienți a fost în contact cu acest oaspete pentru a-i oferi sprijin. Încurajăm oaspeții să analizeze toate fotografiile, precum și descrierea și recenziile, înainte de a rezerva un sejur”, a fost răspunsul lor.

Când o văd, femeile și bărbații întorc capetele pentru a o admira. Nu știu însă ce secret ascunde Rikkie Valerie Kolle... Cum arată mâinile Danei Roba după ce i-a fost scos ghipsul: “Doctorul mi-a dat jos ghipsul, am plâns mai mult ca nicioda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x