Antena Căutare

Un "umil" preot ortodox are aceeasi masina ca presedintele SUA

Tehnologia si credinta merg mana in mana, sau ce e frumos si lui Dumnezeu ii place. Cam asa si-ar putea justifica un preot ortodox din Bulgaria achizitia pe patru roti pe care o are numai presedintele Barack Obama.

Kiril, episcopul de Varna, a starnit un adevarat scandal cand a aparut la o slujba in masina de lux, un Lincoln MKZ Hybrid, care nici macar nu se vinde inca in Europa. Scandalizati de cele vazute, jurnalistii l-au intrebat pe preot de unde a avut bani pentru achizitionarea acestei masini.

Acesta a raspuns: "Ce este frumos si lui Dumnezeu ii place. Multumesc cerului ca in aceste vremuri de criza putem face economii. Cu aceasta masina scutesc jumatate din banii care erau alocati carburantilor. Mai mult, sunt foarte satisfacut ca protejeaza si mediul inconjurator".

Un alt atu al masinii, mentionat de episcop a fost acela ca autoturismul este si pe placul presedintelui Barack Obama, acesta avand un model asemanator.

Din nefericire pentru Kiril, superiorii lui l-au luat la intrebari si nu s-au multumit cu raspunsurile episcopului, care nu a reusit sa justifice suma de bani cheltuita pe masina.

Ca un raspuns la reactia superiorilor si motivand "nemultumirea fata de conducerea Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe", episcopul a demisionat.

Sursa: Antena3

Foto: Novinite.com

8 dintre cele mai mici fiinte si obiecte din Cartea Recordurilor... Bacsis de 10.000 de lire pentru o chelnerita din Anglia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x